• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Beşiktaş için en kârlı anlaşma

Yeniakit Publisher
2017-11-21 11:20:00 -
Beşiktaş için en kârlı anlaşma

Beşiktaş’ın ara transfer dönemi için 4,5 yıllık anlaşma sağladığı Domagoj Vida’ya Everton talip oldu.

Ara transfer dönemi için transfer çalışmalarına erkenden başlayan Siyah-Beyazlılar, geçen sezon da kulübün gündemine gelen Domagoj Vida’yla el sıkışmıştı. Kulübü Dinamo Kiev’le olan kontratı Ocak ayında sona erecek olan tecrübeli Hırvat stoperle 4,5 yıllık anlaşma sağlayan Beşiktaş, yıldız oyuncuyu ara dönemde takımına kazandırmayı beklerken İngiltere’den flaş bir hamle geldi.

CAYMA MADDESİ YER ALIYOR

Premier Lig ekibi Everton’ın, 28 yaşındaki futbolcu için devreye girdiği ortaya çıktı. Konuyla ilgili olarak Maviler’in henüz resmi bir girişimde bulunmamasına rağmen Siyah- Beyazlılar’ın bu konuda eli gayet güçlü... Başarılı futbolcuyla yaptığı ön protokole güvenen yönetimin, bu gibi durumları düşünüp Vida’yla yaptığı kontrata 4 milyon Euro’luk (19 milyon TL) cayma maddesi koydurduğu öğrenildi.

TALİBİ, ÖNCE BEŞİKTAŞ'A GELECEK

Dinamo Kiev’deki 6 sezonluk kariyerinin ardından Ocak ayında Beşiktaş’a katılmanın hesaplarını yapan Vida’nın, resmi bir öneri olmadığı için bu düşüncesinde değişen bir durum yok. Ukrayna temsilcisiyle 18 maçta 2 gollük performans sergileyen deneyimli savunmacı, Dinamo Kiev’in Ocak ayına kadar olan maçlarında forma giyip Siyah-Beyazlılar’a tam olarak hazır şekilde katılmayı planlıyor.
ÖNE ÇIKAN VİDEO

Ancak bu süreçte farklı bir takımdan teklif gelmesi halinde talip olan kulübün, ilk olarak Beşiktaş’la masaya oturup Kara Kartal’a 4 milyon Euro (19 milyon TL) ödemesi gerekecek.

DEVLER LİGİ'NDE FORMA GİYEBİLİR

Domagoj Vida, Siyah-Beyazlılar’a transfer olması halinde Beşiktaş’ın Şampiyonlar Ligi kadrosunda yer alabilecek. Dinamo Kiev’in Devler Ligi gruplarında bulunmaması ve UEFA Avrupa Ligi’nde yer alması sebebiyle Siyah-Beyazlı formayı Kupa 1’de giyebilecek. Ancak Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi’nde yoluna devam ederse Vida, bu turnuvada Kara Kartal’la görev yapamayacak.

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23