• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Beşiktaş Haber Sitesi Kartalnews.com’dan ilgi çeken derbi paylaşımı

Yeniakit Publisher
2017-12-07 10:32:00 -
Beşiktaş Haber Sitesi Kartalnews.com’dan ilgi çeken derbi paylaşımı

Kartalnews.com geçtiğimiz hafta sonu yapılan Beşiktaş Galatasaray derbisi sonunda ilgi çeken bir haber yayınladı.

Beşiktaş taraftarlarının son zamanlarda en çok takip ettiği haber sitelerinden biri olmayı başaran Kartalnews.com, geçtiğimiz hafta sonu yapılan ve Vodafone Park Stadyumu’nda Beşiktaş’ın 3-0 galibiyeti ile sonuçlanan Galatasaray maçı sonrası attığı “Sahada Aslan Parçalayan Bir Kartal Vardı“ manşeti ile taraftarların bi hayli ilgisini çekti. [follow=http://www.kartalnews.com/]BJK Haber[/follow] gündeminde en çok konuşulan konulardan biri olan bu derbi maçı hakkında en çok sorulan sorulardan birinin Beşiktaş takımının ortaya koyacağı performansın iyi olup olmayacağı yönünde idi.

Galibiyet Sonrası Beşiktaş Haber Gündeminde Olumlu Gelişmeler

Beşiktaş galibiyeti sonrası [follow=http://www.kartalnews.com/]Beşiktaş haber[/follow] gündemi olumlu yönde gelişmelere sahne oldu. En çok konuşulan şampiyonluk iddialarının 6 puan farkla yavaş yavaş alev halinden küle dönüyor olmasının yanısıra, takımın Süper Lig içerisinde ki performans kaybı ve forvet tarafında Cenk Tosun dışında etkili bir oyuncu kalmadı mı gibi soruların sorulması ile performans açısından yıpranan bir BJK izliyorduk. Fakat derbi sonrası [follow=http://www.kartalnews.com/]Beşiktaş haberleri[/follow] coştu ve ibreler yukarı yönlü bir ivme gösterdi ve yeniden küllenen ümitler yeşerdi.

Şampiyonlar Ligi Dışında Beşiktaş

Şampiyonlar liginde iyi bir başarı grafiği yakalayan Beşiktaş takımını en çok eleştiren haber siteleri arasında yer alan Kartalnews.com ise Beşiktaş’ın bir rehavete kapıldığını ve Süper lig içerisinde ise takım ruhunu kaybederek maçların büyük bir kısmını kendi ceza alanında geçirdiğini belirtiyordu. Gerçekten de Süper Lig’de Beşiktaş’ın geçen maçlarına baktığımızda olumsuz bir performansı göze çarpıyor. Üstelik Şampiyonlar ligi galibiyetlerinin de yeterli olmadığı ve Süper Lig için gelecek vaad etmediği yönünde de çokça yazılıp çizilmişti.

Derbide Karşımızda Özlenen Beşiktaş Vardı

Derbi için en çok konuşulan konuların başında gelen Beşiktaş takımının performansı olmakla birlikte takım içerisinde ki uyumun sahaya nasıl yansıyacağı ve ne şekilde bir grafik çizileceği merak konusuydu. Galatasaray maçında sahaya çıkan Beşiktaş takımının maçı ezici bir üstünlük ve hakimiyet ile yönetmesi Beşiktaş haberleri akışında da büyük bir değişikliğe sebep oldu. Şampiyonluk iddiasını yeniden güçlendiren BJK takımının maçta ortaya koyduğu müthiş performans tüm taraftarların ilgi odağı oldu. Gelecek maçlarda da takımın bu eforu kaybetmeden galibiyetler elde etmesi ve rehavete kapılmaması taraftarların en büyük temennisi.
ÖNE ÇIKAN VİDEO

Çarşamba Günü Şampiyonlar Liginde Kartal RP Leipzig ile Oynayacak

Şampiyonlar liginde ülkemizi başarı ile temsil eden Karakartal Beşiktaş, Çarşamba günü Alman takımlarından RB Leipzig ile G Grubu son maçına çıkacak. Maçın kilit noktalarından birisi ise Beşiktaş yönetiminin taraftarlara maça gelmeyin uyarısı oldu. Alman basını bu konuyu çokça konuşmaya başladı. Lyon-Beşiktaş karşılaşmasında meydana gelenlerin bu olaya sebep olduğunu aktaran Alman basını haberlerini Kartalnews.com’da  köşesinde tartışmaya açtı. Bu engelin aslında maçlarda sıklıkla karşılaşılan küfür ve hakaret nedeni ile yaşanması aslında oldukça düşündürücü. Almanya’da değil özellikle Türkiye’de yaşanan bu olaylar geçen hafta PFDK tarafından Beşiktaş’a kesilen taraftarsız deplasman yasağı ve para cezası ile ülkemizde de boy göstermişti.

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23