• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Beşiktaş çıldırtan iddiaya yanıt verdi!

Yeniakit Publisher
2018-02-08 16:26:00 -
Beşiktaş çıldırtan iddiaya yanıt verdi!

Beşiktaş, Alvaro Negredo için "Galatasaray ve Fenerbahçe'ye bedavaya transfer olmadı, Beşiktaş parayla aldı" iddiasına cevap verdi.

Beşiktaş Kulübü, Habertürk Gazetesi'nde Atilla Türker'in "Alvaro Negredo'yu Galatasaray ve Fenerbahçe bedavaya almadı Beşiktaş 2.5 milyon Euro ödedi" iddiasına yanıt geldi.

Siyah-beyazlı kulüpten yapılan açıklamada, "Negredo'nun bedava transfer edilebilecek bir durumdaymış gibi gösterildiği yazıda, kulübümüzün 4 milyon Avro'nun üzerinde zarara uğratıldığı iması kabul edilemez. Bahsi geçen konuda elinde herhangi bir belge veya bilgi olan kim var ise, bunları derhal kamuoyu ile paylaşmaya davet ediyoruz. Yasal haklarımızı sonuna kadar kullanacağımızı kamuoyuna duyurur, taraftarlarımızın bu tip kurgu haberleri ciddiye almamasını önemle rica ederiz." denildi.

İŞTE BEŞİKTAŞ KULÜBÜ'NÜN AÇIKLAMASI...

"Habertürk yazarlarından Atilla Türker'in bugünkü yazısında futbolcumuz Negredo'nun transferiyle ilgili ortaya attığı iddia gerçeklerden uzak, aslı olmayan söylentilerden kurgulanmıştır.

Negredo'nun bedava transfer edilebilecek bir durumdaymış gibi gösterildiği yazıda, kulübümüzün 4 milyon Avro'nun üzerinde zarara uğratıldığı iması kabul edilemez.

Tüm transfer çalışmalarında olduğu gibi, kulübümüz menfaatleri sonuna kadar gözetilerek transferler gerçekleştirilmektedir.

Bahsi geçen konuda elinde herhangi bir belge veya bilgi olan kim var ise, bunları derhal kamuoyu ile paylaşmaya davet ediyoruz.

Hiçbir belgeye dayanmayan, dedikodudan öte temeli olmayan bu haberle ilgili yasal haklarımızı sonuna kadar kullanacağımızı kamuoyuna duyurur, taraftarlarımızın bu tip kurgu haberleri ciddiye almamasını önemle rica ederiz.

Saygılarımızla,

Beşiktaş JK"

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23