• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Benzerliği Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı bile şaşırttı

Yeniakit Publisher
2016-09-28 14:22:00 -
Benzerliği Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı bile şaşırttı

"Reis" filminde Erdoğan'ı canlandıran Beyoğlu, "Cumhurbaşkanı Erdoğan ile bir iftar davetinde tanıştım. Erdoğan'ın, daha sonra yapımcıya 'Ne kadar benzer birini bulmuşsunuz." dediğini öğrendim." dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, çocukluğundan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı olduğu döneme kadar olan yaşamını konu alan "Reis" filminde Erdoğan'ın gençlik dönemini canlandıran oyuncu Reha Beyoğlu, AA muhabirinin sorularını yanıtladı. 

Rolüne hazırlanırken zorlanmadığını ve yapımcısına "Beni bana bırakın." dediğini anlatan Beyoğlu, "Zaten konuşmalarımızda Erdoğan ile ilgili hem fiziki hem vicdanı bilgimi anlattım, hoşlarına da gitti." ifadelerini kullandı.

İnşallah izleyeceğiz

Oyuncu Reha Beyoğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile bir iftar davetinde tanıştığını dile getirerek, şunları kaydetti:

"Cumhurbaşkanımız içeri girdi, takdim edildi, herkes ayağa kalktı, herkesin gözünde ışıltı, sevgi vardı. Yapımcımız Fatih Ay, ön takdimi yaptı sonra ben yanına gittim, bize döndü, gözünde muhteşem bir enerji vardı. Göz göze geldik. Eğildim, elini öpmek istedim, 'Estağfurullah.' dedi. Sohbet ettik, filmin nasıl geçtiğini sordu. Vizyonu sordu, '14 Ekim' dedim, 'İnşallah izleyeceğim.' dedi. Erdoğan'ın daha sonra yapımcıya 'Ne kadar benzer birini bulmuşsunuz, bir an gençliğimi gördüm.' dediğini öğrendim. Bu beni çok onurlandırdı."
ÖNE ÇIKAN VİDEO

Yönetmenliğini Hüdaverdi Yavuz'un üstlendiği film, 14 Ekim'de vizyona girecek.

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23