• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Beklenmedik görüşme! Kocaman'ın odasına girdi ve...

Yeniakit Publisher
2017-11-09 14:21:00 -
Beklenmedik görüşme! Kocaman'ın odasına girdi ve...

Fenerbahçe'de Samandıradaki sessizliği kaptan Volkan Demirel bozdu.

İki gündür oyuncuları ile konuşmayan teknik direktör Aykut Kocaman'ın odasına giden Volkan, takım adına söz verdi.

Görüşmede zor günleri birlikte atlatacaklarını dile getiren tecrübeli file bekçisi, taşın altına bundan sonra birlikte ellerini koyacaklarının garantisini verdi. Şampiyonluğa birlikte yürüyeceklerini söyleyen Volkan Demirel, milli maç arasında takımı toplayacağını ve bundan sonra her hafta takım yemekleri organize etmeye başlayacağını hocasına iletti.

Aykut Kocaman ise milli maç arasından sonra takımla yapacağı kritik toplantının hazırlıklarını yapıyor. Oyuncularına öncelikle teknik-taktik, disiplin, takım ve bireysel psikoloji konularında eksiklerini dile getirecek olan Kocaman, teknik heyetine hatalardan oluşan bir rapor hazırlatıyor. Aykut Kocaman'ın sert geçmesi beklenen toplantıda "Şampiyonluğa inancı olmayanlar şimdi hemen aramızdan ayrılsın" ifadelerini kullanacağı öğrenildi.

Sarı lacivertli yönetim de takımı toparlamak için yoğun mesai harcıyor.. Yöneticilerin önlerinde daha 23 hafta bulunduğu ve seri yakalamaları halinde mutlu sona yürüyebilecekleri konusunda oyunculara ve teknik heyete moral verdikleri gelen haberler arasında.
ÖNE ÇIKAN VİDEO

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23