• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Bayramı elleri tetikte geçiriyorlar

Yeniakit Publisher
2017-06-27 05:48:00 -
Bayramı elleri tetikte geçiriyorlar

Mardin’de kırsal alana hakim tepelerde oluşturulan nöbet kulübeleri ile uygulama noktalarında görev yapan, güvenlik güçleriyle birlikte operasyonlara da çıkan korucular, terör örgütünün olası saldırılarına karşı 24 saat çalışıyor.

Yeşilli ve Ömerli arasındaki Çınaraltı mevkisindeki “Çelik Tepe Karakolu” adını verdikleri nöbet kulübesinde görevli korucular, Ramazan Bayramı’nda da vatan için görev yapmanın gururunu yaşıyor. “Vatanını seven görevini en iyi yapandır” yazılı nöbet kulübesinde görevlerini özveriyle sürdüren korucular, vatandaşın huzuru için kahramanca mücadele etmekten geri durmuyor. Türkiye Güvenlik Korucuları ve Şehit Aileleri Federasyonu Başkanı Orhan Kandemir de daha önce PKK’lı teröristlerin saldırılarına maruz kalmış ve duvarda mermi izleri bulunan nöbet kulübesini ziyaret ederek, korucuların bayramını kutladı.

ASKER KARDEŞİNE BAYRAM MESAJI YOLLADI

Şırnak’ta 2 kardeşi asker olan korucu Mehmet Bulut, sıcak soğuk demeden çok sevdikleri görevlerini yerine getirdiklerini söyledi. Ramazan Bayramı’nda da görevlerinin başında olduklarını aktaran Bulut, “Köylümüz, askerimiz ve polisimiz dahil kimsenin kılına zarar gelmesin diye buradayız. Vatanımız, bayrağımız ve devletimiz için kanımızın son damlasına kadar görevimizi yapacağız.

Şu anda Şırnak’ta görev yapmakta olan 2 asker kardeşim var. İkisinin de bayramını kutlar, gözlerinden öperim” dedi.

ALLAH ONLARDAN RAZI OLSUN
ÖNE ÇIKAN VİDEO

Federasyon Başkanı Kandemir de korucuların bayramda dahi gece gündüz demeden görevini yerine getirdiğine işaret ederek, “Bütün korucularımızın Ramazan Bayramı’nı en içten dileklerimizle kutlarım. Bu kutsal görevi ifa ettikleri için Allah onlardan razı olsun. Terör saldırısı olmaması için ellerinden gelen gayreti sarf ediyorlar” şeklinde konuştu.

 
Yeni Akit Gazetesi

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23