• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Bayram alışverişi şenliği için geri sayım başladı

Yeniakit Publisher
2017-06-12 22:23:00 -
Bayram alışverişi şenliği için geri sayım başladı

Kıyafetten kozmetiğe, hediyelik eşyadan ayakkabıya ve gıda ürünlerine kadar bayram alışverişinde vatandaşa tüm ihtiyaçlarını özel indirimli fiyatlara karşılama imkanı sağlayan ‘Üreticiden-Tüketiciye Bayram Alışveriş Günleri’ 14 Haziran’da başlıyor.

Hesaplı ve kaliteli alışveriş yapmanın adresi haline gelen organizasyonda aralarında Adidas, Matraş, Bambi, Saat&Saat, Sunset, Avva, Thomas, Abbate, Stone Blue, Fabio Morello, LK&JNS, Y-London gibi markalı ürünler yer alacak. Outlet fiyatlarının da altında satışların yapılacağı Bayram Alışveriş Günleri’nde 4.99’a tişört, 10 liraya pantolon, 15 liraya elbise satışları gerçekleştirilecek.

CNR EXPO’da gerçekleştirilecek Bayram Alışveriş Günleri bu yıl şenlik havasında düzenlenecek. Organizasyonda geçtiğimiz yıllardan farklı olarak bu yıl uygun fiyata iftar menüleri ve aralarında Hacivat ile Karagöz gösterisinin de bulunduğu etkinlikler gerçekleştirilecek.  

Ramazan Bayramı’na sayılı günler kala organize edilecek ‘Üreticiden-Tüketiciye Bayram Alışveriş Günleri’ 14-24 Haziran tarihlerinde CNR EXPO Yeşilköy’de düzenlenecek. Kaliteli ve uygun fiyata bayram alışverişi imkanı sağlayarak gelenekselleşen Bayram Alışveriş Günleri’nde hazır giyimden ayakkabıya, kozmetikten hediyelik eşyaya, ev tekstiline, çocuk giyiminden çikolata, şekerleme ve hediyelik eşyaya kadar binlerce ürün sergilenecek. İstanbul'un dört bir yanından 10 binlerce tüketiciyi ağırlayacak etkinlikte, 200’ün üzerinde marka ürünlerini satışa çıkaracak. İndirimli satışlar ve kampanyaların yapılacağı Bayram Alışveriş Günleri bu yıl şenlik havasında düzenlenecek. Bayram Alışveriş Günleri’nde geçtiğimiz yıllardan farklı olarak bu yıl uygun fiyata iftar menüleri ve aralarında Hacivat ile Karagöz gösterisinin de yer alacağı etkinlikler gerçekleştirilecek.

Özel kampanyalar, indirimli satışlar
ÖNE ÇIKAN VİDEO

Kaliteli ürünlerin uygun fiyatlara satıldığı Bayram Alışveriş Günleri’nde aralarınd Adidas, DKNY, Matraş, Bambi, Saat&Saat, Sunset, Avva, Thomas, Roberto Cocalli, Mango, Abbate, Stone Blue, Fabio Morello, LK&JNS, Y-London, Stradivairus gibi markalı ürünler yer alacak. Erkek, kadın ve çocuk giyiminde öncü markaların organizasyona özel yapacağı kampanyalar vatandaşın yüzünü güldürecek. Outlet fiyatlarının da altında satışların yapılacağı Bayram Alışveriş Günleri’nde 4.99’a tişört, 10 liraya pantolon, 15 liraya elbise, 20 liraya ayakkabı satışları gerçekleştirilecek. Organizasyonda vatandaşa kaliteli ve hesaplı bayram alışverişi sağlanmanın yanında, katılımcı firmaların da ciro ve ticaret potansiyellerinin arttırılması hedefleniyor. Arife günü de açık olacak Bayram Alışveriş Günleri, 12.00-22.00 saatleri arasında ziyaretçilerine açık olacak.

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23