• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

'Bayrağa ve Kur'an'a kim küfrederse cezasını görür'

Yeniakit Publisher
2016-05-25 19:15:00 - 2016-05-25 19:57:21
'Bayrağa ve Kur'an'a kim küfrederse cezasını görür'

Edirne F Tipi Yüksek Güvenlikli Ceza İnfaz Kurumu'nda yatmakta olan ünlü kabadayı Alaattin Çakıcı, cezaevi müdürünü darp ettiği gerçekçesiyle hakim karşısına çıktı. Cezaevi müdürünün Türk bayrağına saygısızlık ettiğini öne süren Çakıcı, mahkemedeki ifadesinde, "Bayrağa ve Kur-'an'a kim küfrederse cezasını görür" dedi.

Tekirdağ 1 No'lu F Tipi Cezaevi'nde kaldığı dönemde Türk bayrağına saygısızlık yaptığı iddiasıyla cezaevi ikinci müdürünü darp ettiği gerekçesiyle hakim karşısına çıkarılan ünlü kabadayı Alaattin Çakıcı, polis ve Jandarma ekiplerinin geniş güvenlik önlemleriyle Edirne Adliye Sarayı'na getirildi.

Cezaevi ring aracıyla getirilen Çakıcı, adliye arkasındaki bölümden içeri alınırken, yakınları ve sevenleri çevreden ayrılmadı. Söz konusu duruşmanın tamamlanmasının ardından Çakıcı, geniş güvenlik önlemleri altında yeniden Edirne F Tipi Yüksek Güvenlikli Ceza İnfaz Kurumu'na sevk edildi.

"BAYRAĞA VE KUR-AN'A KİM KÜFREDERSE CEZASINI GÖRÜR"

Alaattin Çakıcı'nın avukatı Hakan Yalçıntuğ, duruşma sonrası basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Yalçıntuğ, "Müvekkilim Tekirdağ Cezaevi'nde kaldığı sırada olan bir olayla ilgili ifade verdi. İfadesinde cezaevindeki adaletsizliğe, baskılara bireysel olarak tepki gösterdiğini, bayrağa edilen küfür nedeniyle gereğini yaptığını belirtmiştir. Yargılanmakta olan olayla ilgili her zamanki gibi doğruları anlatmıştır. Müvekkilim ifadesinde bayrağa ve Kur-an'a kim küfür ederse cezasını göreceğini tekrar tekrar belirtmiştir" dedi.
ÖNE ÇIKAN VİDEO

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23