• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Baykal'a ait olduğu iddia edilen hesaptan flaş 'Paralel CHP' mesajları

Yeniakit Publisher
2015-02-17 22:05:00 - 2015-02-17 23:13:02
Baykal'a ait olduğu iddia edilen hesaptan flaş 'Paralel CHP' mesajları

Zina kaseti ile CHP liderliği koltuğundan indirilen Deniz Baykal, Paralel Yapı ile Fuatavni hesabı üzerinden temas kurduğu deşifre olan Kılıçdaroğlu yönetimini bombadığı iddia edildi. Baykal, "Ulu Önder Atatürk'ün emaneti olan CHP, birilerinin kuklası olmuş. Yazıklar olsun. Ortaya çıkan belgeler vahimdir. Kılıçdaroğlu yönetimi Cemaatle iş tutmuştur. Gerçek Atatürkçüleri mücadeleye davet ediyorum." dedi. Bazı kaynaklar ise sözkonusu Twitter adresinin Baykal'a ait olmadığını söyledi.

YENİAKİT.COM.TR - Paralel Yapılanma ile CHP arasındaki ittifak Emre Uslu ile CHP’li Umut Oran ve Akif Hamzaçebi’nin twitter yazışmaları ile gün yüzüne çıktı. Yazışmalarda CHP’li Oran’a Cumhurbaşkanı ve Başbakan'ı hala dinlediklerini söyleyen Emre Uslu ardından da, "O gerzek başkanına söyle duyan olursa, başkası duyarsa  canıyla öder." ifadeleri ile tehdit ederek gözdağı veriyor.

HAMZAÇEBİ'NİN SAVUNMASI YALAN ÇIKTI, UMUT ORAN TOPLANTISINI İPTAL ETTİ

Deşifre olan mesajlaşmalar CHP içerisinde depreme neden oldu. Konu ile ilgili açıklama yapan Akif Hamzaçebi'nin "Fuatavni'yi takip etmediğim için özel mesajlaşma imkansızdır" savunmasının yalan olduğu ve Fuatavni hesabı ile bir dönem karşılıklı olarak takipleştiği ortaya çıktı. Umut Oran ise konu ile ilgili saat 15'te basın açıklaması yapacağını söyledi. Fakat saatler 15'i gösterdiğinde Oran'dan basın açıklamasını iptal haberi geldi.

'BAYKAL SAVAŞ AÇTI' İDDİASI

Emre Uslu, Kılıçdaroğlu'na 'Gerzek' deyip canıyla tehdit etmiş!Paralel ifşaatları ile çalkalanan CHP'de eski Genel Başkan Deniz Baykal akşam saatlerinde kritik açıklamalarda bulundu. Resmi Twitter adresi olduğu iddia edilen sayfası üzerinden isyan bayrağını açan Baykal ilk olarak, "Ulu Önder Atatürk'ün emaneti olan CHP, birilerinin kuklası olmuş. Yazıklar olsun." dedi.

Baykal'a ait olduğu iddia edilen hesaptan atılan şu tweetlerle Paralel Yapı'nın güdümüne girdiği ortaya çıkan Kılıçdaroğlu Yönetimine eleştiri oklarını yöneltti:

Ortaya çıkan belgeler vahimdir. Kılıçdaroğlu yönetimi Cemaatle iş tutmuştur. Gerçek Atatürkçüleri mücadeleye davet ediyorum.

• Cemaat hükümetin içinde kurduğu paralel devlete paralel CHP'nin de içinde bir paralel CHP kurmuş.. Kaygıyla izliyoruz...

Cumhuriyetin kurulduğu andan itibaren CHP sosyal demokrasinin ve laikliğin kalesi olmuştur. Bu asli durum da devam edecektir.



• Cumhuriyet'in kurucusu Ulu Önder Atatürk'ün bizlere emanet ettiği Cumhuriyet Halk Partisi'ne sahip çıkmaya devam edeceğiz.

CHP'nin laik ve sosyal demokrat çizgisiyle tekrardan AKP ve Erdoğan zihniyetiyle mücadele etmesi için temizlenmesi gerekmektedir.

• CHP laik Türkiye'nin teminatıyken partimizin içine sokulan uluslararası bir din şebekesinden temizlenmesi gerekmektedir.

CHP, laik sosyal ve hukuk devletinin bekçisi olmuştur, olacaktır. Uluslararası din şebekelerinin parti içindeki oyunlarını sonlandıracağız.

• Türkiye için en büyük tehlike Erdoğan ve AKP zihniyetiyken; CHP için en büyük tehlike bu kaset şebekesinin parti içinde yuvalanmasıdır.

CHP'yi ilk günkü heyecanıyla laik, sosyal demokrat bir partiye gerçek Atatürkçülerle yeniden dönüştüreceğiz.

• Şimdi CHP'ye gönül vermiş Ulu Önder Mustafa Kemal'in emanetçilerine sesleniyorum. "Sen yoksan bir eksiğiz!"

www.yeniakit.com.tr
ÖNE ÇIKAN VİDEO

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23