• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Başkan Şahin’den silaha karşı kampanyaya destek

Yeniakit Publisher
2017-10-07 21:12:42 -
Başkan Şahin’den silaha karşı kampanyaya destek

Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, GÖKDER’in başlattığı "Silah Atma, Huzurumu Kaçırıp Kan Dökme, Can Alma, Katil Olma, Adam Ol, Mermi Parasını Geline Tak Evine Tencere Alsın" kampanyasına destek verdi.

GÖKDER düğün ve eğlencelerde silah atılmasının engellenmesi için başlattığı kampanyayı destekleyen Başkan Şahin, kampanyayı düzenleyenleri tebrik ederek, kampanyanın en yüksek başarıya ulaşması için he türlü desteği vereceğini açıkladı. Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin yaptığı açıklamada, “Düğün, kutlama ve eğlence gibi etkinliklerde kabul etmediğimiz silah atmalar olmaktadır. Bu durum oradaki insanların huzurunu bozmakta ve istenmeyen kazalara da neden olmaktadır. Bunun sonucunda insanlar hayatını kaybetmekte, yaralanmaktadır. Buna neden olan kişiler ise cezaevlerine düşmektedir. Aslında bu davranış sonucu belli olan bir durumdur. Bu nedenle de bu olaylara kaza demekte mümkün değildir. Hiç kimsenin mutluluğu zevki, kendini tatmin etme duygusu bir başkasını rahatsız etmemelidir. Başka insanların acı çekmesine neden olmamalıdır. İlçemizde ve ülkemizde ne yazık ki bu olaylar çok yoğun yaşanmaktadır. Bunun son bulması en büyük arzumuzdur. Bu olayların engellenmesinde asayiş tedbirleri yanında toplumsal duyarlılıkla birlikte hepimize görevler düşmektedir. GÖKDER, başlattığı kampanya ile tarihi bir görev yapmaktadır. İnsanların hayatının kurtulmasına vesile olmaktadır. Bu nedenle her şeyden evvel GÖKDER Başkanı’nı, yönetim kurulunu ve tüm üyelerini can-ı gönülden tebrik ediyorum. Bu kampanyanın en yüksek başarıya ulaşması için her türlü desteği yapmaya hazırız. En kısa zamanda neler yapacağımız konusunda bir çalışma yapılması için başlangıç yapacağız. İlçemizin her yerine her karışına bu önemli kampanyayı ulaştırmak Bafra olarak hepimizin görevidir. Bu şuur ve anlayış içerisindeyiz” dedi.

Astığı pankartla tüm Türkiye’ye örnek olan Gökçeağaç Mahallesi’nden Veli Kara’yı tebrik eden Başkan Şahin, “Gökçeağaç Mahallemizde kızına gece düğünü yapan Veli Kara isimli değerli bir vatandaşımız düğün yapacağı alana ve girişlere astığı ‘Lütfen Silah Kullanmayınız’ pankartları ile düğüne gelen misafirleri uyararak silah atılmasını ve kazaları engelleme adına tüm Türkiye’ye örnek olacak bir davranış sergilemiştir. Hemşehrimizi tebrik ve takdir ediyor, teşekkürlerimi sunuyorum. Bunun hepimize örnek olmasını diliyorum. Veli Kara isimli vatandaşımızı en kısa zamanda bizzat ziyaret etmeyi düşünüyorum. Şahsen teşekkür etmeyi arzu ediyorum” diye konuştu.

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23