• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Başkan Hasan Can; 2017-2018 Eğitim-Öğretim Yılının İlk Gününde Öğrencilerle Buluştu

Yeniakit Publisher
2017-09-18 17:37:00 -
Başkan Hasan Can; 2017-2018 Eğitim-Öğretim Yılının İlk Gününde Öğrencilerle Buluştu

Düzenlenen 2017-2018 Eğitim Öğretim Yılı Açılış Töreni’ne katılarak; okula Ümraniye Belediyesi tarafından kazandırılan çok amaçlı spor sahasının açılışını yaptı

2017-2018 Eğitim Öğretim Yılı tüm ülkede coşkulu bir şekilde başladı.  Başkan Hasan Can; Ümraniye’de de büyük bir sevinçle karşılanan ilk ders gününde; TOKİ Esenkent Ortaokulu’nda öğrencilerle bir araya geldi. Düzenlenen programa Başkan Hasan Can’ın yanı sıra; Ümraniye Kaymakamı Suat Dervişoğlu, AK Parti Ümraniye İlçe Başkan Vekili Ebru Saraçoğlu, Ümraniye İlçe Millî Eğitim Müdürü Süleyman Gökçimen, Ümraniye Müftüsü İlyas Yılmaztürk, Ümraniye İlçe Emniyet Müdürü Murat Çakır, Ümraniye Belediye Başkan Yardımcıları Sibel Şenocak ve Cemali Ergül, AK Parti Ümraniye Mahalle Başkanları, okul müdürleri, öğretmenler, veliler ve öğrenciler katıldı.

Ümraniye Belediyesi Mehter Takımı’nın gösterisiyle başlayan programda bir açılış konuşması gerçekleştiren TOKİ Esenkent Ortaokulu Müdürü İrfan Kaya yeni eğitim öğretim yılının hayırlara vesile olmasını temenni etti.

Ardından bir konuşma gerçekleştiren Ümraniye İlçe Millî Eğitim Müdürü Süleyman Gökçimen, “Çocuklarınız bize emanet. Allah bu emanete bizi emin kılsın” diyerek eğitime desteğinden dolayı Başkan Hasan Can’a teşekkür etti.

Başkan Hasan Can: “Hep Beraber Millî Eğitimi Daha da Yükseltmeye Çalışacağız”
ÖNE ÇIKAN VİDEO

Millî birlik ve beraberliğin öneminden bahsederek konuşmasına başlayan Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, “Millî eğitim bizim, her vatandaşımızın millî meselesidir. Bu konuda hiçbir şeyden feragat edemez, hiçbir konuda sarf-ı nazar edemeyiz. Hep beraber millî eğitimi daha da yükseltmeye çalışacağız. Türkiye’de ikili eğitimden tekli eğitime geçilme sürecindeyiz ve bunun için biz de elimizden gelen her şeyi yapıyoruz. Eğitim mücadelesinden yılmadık, vazgeçmedik, vazgeçmeyeceğiz” dedi. 2017-2018 Eğitim Öğretim Yılı’nın hayırlara vesile olması duasından bulunan Başkan Hasan Can, öğrencilere başarılar dileyerek konuşmasını sonlandırdı.

Ardından Ümraniye Kaymakamı Suat Dervişoğlu da eğitimin öneminden ve Ümraniye’deki okulların güvenliğinin ilçe emniyet müdürlüğüyle ortaklaşa olarak sağlandığından bahsettiği bir konuşma gerçekleştirdi ve yeni eğitim-öğretim yılının hayırlı olması duasında bulundu.

Ümraniye Belediyesinden TOKİ Esenkent Ortaokuluna Çok Amaçlı Spor Sahası!

Öğrenciler tarafından yapılan şiir okuması ve halk oyunları gösterisiyle devam eden programın sonunda Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can ve Kaymakam Suat Dervişoğlu ile ilçe protokolü, Ümraniye Belediyesi tarafından TOKİ Esenkent Ortaokulu’na kazandırılan çok amaçlı spor sahasının açılışını gerçekleştirdi.

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23