• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Başkan Erdoğan müjdeyi verdi: TEİ'de uçak ve helikopterlerimizin motorlarını yapacağız

Yeniakit Publisher
2019-03-21 14:59:00 - 2019-03-21 16:01:24
Başkan Erdoğan müjdeyi verdi: TEİ'de uçak ve helikopterlerimizin motorlarını yapacağız

Eskişehir'de halka hitap eden Başkan Recep Tayyip Erdoğan, vatandaşlara müjde vererek ''İnşallah TEİ'de uçak ve helikopterlerimizin otomobillerimizin motorlarını yapacağız.'' dedi.

Başkan Recep Tayyip Erdoğan, Eskişehir'de halka hitap etti. Başkan Erdoğan, ''İnşallah TEİ'de uçak ve helikopterlerimizin otomobillerimizin motorlarını yapacağız.'' dedi. 

Başkan Erdoğan'ın açıklamalarından satırbaşları;

Sizleri yürekten selamlıyorum Eskişehir. Bugün Balkanlardan Türkistan'a kadar muazzam bir coğrafyanın karşıladığı Nevruz bayramı, tüm Anadolu'nun nevruz Bayramını hep birlikte tebrik ediyoruz.

Burası milli mücadele ruhunun İstiklal Savaşı ile şahlandığı topraklardır. İlk yerli otomobil devrim bu topraklarda yapıldı. Ne yazıktır ki yerli ve milli olana tahammül edemeyen CHP tarafından sabote edildi.

Demiryolları inşaatlarının biz hükümete gelene kadar adeta dondurulmuş olmasının sebebi milletimize bu konforlu ulaşımın çok görülmesi nedeniyledir. Rahmetli menderes GAP için ABD'ye kredi almaya gittiğinde biz Fırat ve Dicle üzerinde baraj yapılmasını istemiyoruz açıklamasıyla karşılaştı. Bu ülke Keban Barajı yapılırken ne dediler biliyor musunuz o CHP zihniyeti kurbağalara göl mü yapacaksınız? Bu kadar vizyonsuz yöneticilere sahipler. Kendi halkından nefret eden bir zihniyet yıllarca bu milletin yakasından düşmemiştir.

İnşallah TEİ'de uçak ve helikopterlerimizin otomobillerimizin motorlarını yapacağız. Ya yalan ya iftirayla önümüzü kesmeye çalışıyorlar. Bu millet bir daha o darbe ve vesayet dönemlerinin hortlamasına izin vermeyecek. Ülkemize ve milletimize şaşı bakan kim varsa şimdi seçimleri bekliyorlar. Sanıyorlar ki seçimlerden sonra kendilerine gün doğacak.
ÖNE ÇIKAN VİDEO

Hızlı trenle Eskişehir'i merkez yaptık

Ülkemize şaşı bakan kim varsa, hepsi seçimleri bekliyor. Sanıyorlar ki seçimlerden sonra kendilerine gün doğacak. 17 yıldır ne yaptınız diyor? Bu adam herhâlde bakar kör. Eskişehir'e 22 katrilyon TL'lik yatırım yaptık. Eğitimde 2900 adet yeni derslik inşa ettik. Eskişehir Teknik Üniversitesini kurduk. Bunları senin belediyen değil, biz yaptık. Eskişehir'in bir alt geçiti ya da üst geçiti var mı? Hızlı trenle Eskişehir'i merkez haline getirdik. Buranın Büyükşehir Belediye Başkanı bırakın stad yapmayı Eskişehir'e yatırım bile yapmıyor. Halkıyla bütünleşemeyen bir belediyecilik olmaz.

Eskişehir'de ulusal raylı sistem merkezleri kuruluyor

CHP'ye gönül veren kardeşlerim bu yalancının peşinden gidiyor. Sabah akşam yalan söylüyor. Gelin şu Eskişehir'in kaderini değiştirelim. Bay Kemal senin kılavuzların var onlara sor. 'Hatay'da belediye başkanına açtım sordum. Bunların yaptığı baraj var mı diye' diyor. Yokmuş diyor. 7 tane baraj var. Her şeyi yalan. Eskişehir'i 9 baraj ile buluşturduk. Çiftçilerimize 1,6 milyar tutarından tarımsal destek verdik. Anadolu Üniversitemiz bünyemizde ulusal raylı sistem araştırma ve test merkezi kuruyoruz. Projesi bütçesi, yeri her şeyi belli. Hızlı tren ve metro vagonlarımızın testlerini artık yurt dışında yapmak zorunda kalmayacağız. Bu merkezin ülkemize yıllık 1,5 katrilyon katkısı olmasını bekliyorum.

Eskişehir'de raylı sistem araştırma ve test merkezi

Anadolu Üniversitemiz bünyesinde uluslararası raylı sistem araştırma ve test merkezi kuruyoruz. Projesi, bütçesi her şeyi hazır. Rektörümüz süreci adım adım takip ediyor. Merkezin temelini atıyoruz, açılışını da önümüzdeki sene gerçekleştiriyoruz. Testlerimizi artık yurtdışında yapmak zorunda kalmayacağız. Türkiye'nin ilk 2 bin beygir gücündeki helikopter motoru TUSAŞ'a teslim edildi. Bu motorlardan 236 tane üretilecek. Biz senin gibi yalan üretmiyoruz. Önümüzdeki dönemde Eskişehir'i yeni yatırımlarla geliştirmeye devam edeceğiz.

"Katillere lojistik destek değil mi?''

Yeni Zelanda'daki bir katilin nasıl olup da kinini ülkemize milletimize boşalttığını anlayamazlar. Biz Suriye'de, o terör koridorunda kimlerle savaştık? Bizim bekamıza saldıranlarla savaşmadık mı? Utanmadan İslam dünyasından kaynaklanan terör diyor. Terörün kaynağını İslam dünyası olarak duyuran adamdan bir şey olmaz. İslam dünyasından kaynaklanan terör ifadesi bu katillere lojistik destek değil mi? CHP'ye gönül veren inançlı kardeşlerime sesleniyorum. Gelin CHP'yi bu adamdan kurtaralım.

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23