• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Başkan adaylığını resmen açıkladı

Yeniakit Publisher
2015-05-30 13:58:00 -
Başkan adaylığını resmen açıkladı

Fenerbahçe Kulübü eski yöneticilerinden Ali Koç, başkanlığına aday olmak için elinin taşın altına koyma zamanı geldiğini söyledi.

Fenerbahçe Ülker Sports Arena'da çoğunluk bakılmaksızın gerçekleştirilen Fenerbahçe Olağan Seçimli Genel Kurul'unda konuşan eski yönetici Ali Koç, "Çocukluğumdan beri hayalini kurduğum başkanlığa aday olmak için bugün olmasa da yarın elimizi taşımızın altına koyma zamanı geldi" dedi..
İlerleyen dönemlerde başkanlık düşüncesi olduğunu vurgulayan Koç, “Bu konu hakkında Aziz Yıldırım ile istişare ettik. O zaman ne zaman olur bilemem. Bugünden itibaren planlama ve programlarını yapıyorum. Başkanı desteği ve tecrübesi ile bizlere ışık tutacağına gönülden inanıyorum. Keşke 'Ali Koç başkan, Fenerbahçe şampiyon' diyecek kadar kolay olsa. Elimizde bir sihirli değnek yok. Bunun zor olduğunu yöneticiyken biliyorum. Ancak bu camia kenetlendiği zaman neler yapabileceğini yurt içinde ve yurt dışında gösterecektir” diye konuştu.

“BAŞKANIMIZIN BENİ YÖNETİMİNE DAVET ETMESİNDEN DOLAYI TEŞEKKÜR EDİYORUM”

Aziz Yıldırım’ın listesinde yer alıp almamak hakkında ise Koç, “Başkanımızın beni yönetiminine davet etmesinden dolayı teşekkür ediyorum. Birkaç görüşmemiz oldu. Bugünü ve yarını konuştuk. Daveti özel durumdan dolayı yerine getiremedim. Ancak ben her zaman Fenerbahçe'nin yanındayım. İçeride veya dışarıdan her zaman 'Hep destek, tam destek' olarak elimden geleni yapmaya çalışıyorum” dedi.

“FENERBAHÇE VE AZİZ YILDIRIM'A SÜRÜLEN LEKENİN TEMİZLENMESİ GEREKİYOR”

Şike sürecinin yeniden yargılanacağı mahkemenin sonuçlanıncaya kadar başkan Yıldırım'ın camianın başında olması gerektiğini düşündüğünü vurgulayan Koç, “Şikenin görüleceği dava çok önemli. Ancak henüz bu dava bitmedi. Fenerbahçe ve Aziz Yıldırım'a sürülen lekenin temizlenmesi gerekiyor. Aziz Yıldırım'ın söylediklerinin bugün çıktığını gördük. Başkanımız o zaman 'Bu şike davası değil diyordu' aynen çıktı. Bu lekeden temizlenmemiz lazım. Dava sonuçlanınca kadar omuz omuza vermeliyiz. Bu lekeden temizlenmek, sportif ve şampiyonluk başarılarından daha önemlidir. Sportif olarak rakiplerimiz de güçlendi. Artık rekabet çok zor geçiyor” ifade etti. Ali Koç’un konuşmasının ardından başkan Aziz Yıldırım başta olmak üzere üyeler, Ali Koç'u uzun süre alkışladı.
ÖNE ÇIKAN VİDEO


İHA
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23