• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Başbakan Davutoğlu'ndan CHP 'yi çıldırtacak hamle

Yeniakit Publisher
2015-01-31 13:29:00 - 2015-01-31 15:10:12
Başbakan Davutoğlu'ndan CHP 'yi çıldırtacak hamle

Başbakan Ahmet Davutoğlu İzmir il kongresinde partililere seslendi. Davutoğlu, burada yaptığı açıklamada, İzmir'de başbakanlık ofisi açacaklarını söyledi.

Başbakan Davutoğlu AK Parti İzmir İl Kongresi’nde açıklamalarda bulundu. Başbakan burada yaptığı açıklamada "Nasıl Selçuklu’nun ufuk şehri, nasıl Osmanlı’nın merkez limanı İzmir ise Cumhuriyet’in meşalesi İzmir ise Ankara dışında başbakanlığımızın bir tek İstanbul’da ofisi var. Seçimden sonra İzmir’de başbakanlık ofisi açıp toplantıları bir kısmını İzmir’de yapacağız" dedi.

İşte Başbakan Davutoğlu'nun konuşmasından satırbaşları:

Ben İzmir'e dışişleri bakanı olarak geldiğimde şunu dedim: "İzmir bir ufuk şehridir"

"İZMİR'İ AKDENİZ'İN İNCİSİ YAPACAĞIZ"

Caka Bey'le Hasan Tahsin'i ayıramayacaksınız. İşte vatan işte vatan. Vatanın İstiklale kavuşması İzmir'ledir. Akdeniz Türk Gölü olduğunda bütün Akdeniz'e mesaj göndermiş. 19 yy. çağdaşlaşma hareketi başladığında İzmir yine öncülük etmiş. Demokrasimize İzmir hep öncülük etti. İzmir'e 26 milyarlık yatırım yaptık. İzmir'de CHP'nin zaafına rağmen İzmir'i Akdeniz'in incisi yapmaya karar verdik.
ÖNE ÇIKAN VİDEO

"İZMİR'E BAŞBAKANLIK OFİSİ AÇACAĞIZ"

Gelirken bir karar aldım. Başbakanlığın Ankara dışında tek ofisi İstanbul'da var. Seçimden sonra bir ofis de İzmir'e açacağız. Bunu yapış sebebimiz şu: Güzel İzmir'imiz bu yerel yönetimlerden dolayı çok çekti. Ben ayda birkaç günümü İzmir'de geçireceğim.

İzmir bizim için ufuk şehridir. Sembol şehridir. Selçuklu'nun başkentinden doğmuş olan ben Konyalı Ahmet İzmir'i, İstanbul'u birbirine bağlayacağız.

Bazı yurt içi ve yurt dışı ziyaretlerimizi İzmir'de yapacağız. Ta ki yeni Türkiye'nin yeni İzmir'i olsun.

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23