• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Barcelona Türk yıldızı bitirdi!

Yeniakit Publisher
2015-06-07 13:58:00 -
Barcelona Türk yıldızı bitirdi!

İspanyol basını, İlkay Gündoğan ile Barcelona arasında anlaşma sağlandığını ileri sürdü.

İspanya 1. Futbol Ligi (La Liga) ekiplerinden  Barcelona'nın, Borussia Dortmund'da forma giyen İlkay Gündoğan ile anlaştığı  iddia edildi.
 
İspanyol basınından El Mundo Deportivo gazetesinden yer alan habere  göre, Barcelona'dan ayrılacak Xavi Hernandez'in yerini doldurmak için en güçlü  aday olarak gösterilen Türk asıllı Alman futbolcu İlkay Gündoğan ile Katalan  kulübü arasında anlaşma sağlandığı öne sürüldü.
 
"Gündoğan, Barcelona'nın gelecek transferi olmaya yakın" başlığıyla  verilen haberde, Alman oyuncuyu yeşil sahalardan uzunca bir süre uzak tutan  belindeki sakatlığın durumunu kontrol etmek amacıyla Barcelona doktorlarının iki  kez Almanya'ya giderek Gündoğan'ı kontrolden geçirdiği ve transfere onay verdiği  belirtildi.
 
Barcelona'da erken yapılacak kulüp başkanlığı seçimi öncesinde mevcut  yönetimin, Gündoğan'ın transferinin yanı sıra Sevilla'dan Aleix Vidal'ı da  kadrosuna katmak istediği belirtildi.
 
Barcelona'nın transfer yasağının 2016'nın ocak ayına kadar devam  etmesi sebebiyle kadrosuna yeni bir ismi resmi olarak katamayacağını hatırlatan  Katalan spor gazetesi, Gündoğan'ın transferinde anlaşma sağlandığını belirterek,  "Sadece ocak ayına kadar Borussia Dortmund'da kalıp kalmayacağı net değil.  Dortmund'da kalmadığı takdirde temmuz ayında Barcelona'nın hazırlık kampına  katılacak ve ocağa kadar sadece hazırlık ve milli maçlarda forma giyebilecek"  diye yazdı.
 
Bu arada, Barcelona kulüp yönetiminin seçime gitmek amacıyla 9  Haziran'da istifasını sunması bekleniyor.

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23