• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Bakan Volkan Bozkır'dan CHP'ye gönderme

Yeniakit Publisher
2015-05-05 08:41:00 -
Bakan Volkan Bozkır'dan CHP'ye gönderme

Avrupa Birliği Bakanı Volkan Bozkır CHP’yi eleştirerek, “Sanki hiçbir şey yapmamışız da onların aklına gelivermiş, kampanyalarda bir sürü şey açıklıyorlar." açıklamasında bulundu.

Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun vaatlerine yaptığı ‘Binbir Kemal Masalları’ benzetmesi üzerinden CHP’yi eleştiren Avrupa Birliği Bakanı Volkan Bozkır, “Sanki hiçbir şey yapmamışız da onların aklına gelivermiş, kampanyalarda bir sürü şey açıklıyorlar. Yarısı zaten bizim yaptıklarımız. Yarısı da zaten yapamayacakları” dedi. 

Eyüp İslambey Seçim Koordinasyon Merkezi (SKM) Fahri Korutürk Caddesi’nde düzenlenen törenle hizmete açıldı. Açılış törenine Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Volkan Bozkır, AK Parti Eyüp İlçe Başkanı Süleyman Aykaç, İstanbul 2. Bölge Milletvekili Adayı Muharrem Baltacı, Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın ve çok sayıda partili katıldı.

EYÜPLÜLERDEN BAKAN BOZKIR’A YOĞUN İLGİ

Programda açılış kurdelesi kesen protokol üyeleri ardından birlikte seçim koordinasyon merkezinde vatandaşlarla sohbet etti. Bakan Bozkır sonrasında esnaf ziyaretinde bulundu. Esnaflarla tek tek sohbet eden Bozkır, ziyaretleri esnasında vatandaşlara karanfil dağıttı. Bozkır, kendisine yoğun ilgi gösteren vatandaşların fotoğraf çektirme isteğini kırmadı.

“YAPTIKLARIMIZLA ÖVÜNMEYİ SEVMİYORUZ”

Açılışta konuşan Bakan Bozkır, AK Parti hükümetinin hayata geçirdiği projelerin sayarak tükenmeyeceğini söyledi. Bozkır, "Türkiye Cumhuriyeti tarihinde AK Parti öncesi vardır. AK Parti sonrası vardır. Hakikaten bunları hatırlamakta da fayda var. Şimdi biz AK Parti olarak son tevazu içinde olan insanlarız. Yaptıklarımızla övünmeyi çok fazla sevmiyoruz ama başka taraftaki partiler de bunu yanlış anlıyorlar" dedi

Muhalefete yüklenen Bozkır, "Sanki hiçbir şey yapmamışız da onların aklına gelivermiş, kampanyalarda bir sürü şey açıklıyorlar. Yarısı zaten bizim yaptıklarımız. Yarısı da zaten yapamayacakları. Bol keseden atmak diye bir şey vardır. Sayın Başbakanımız çok güzel bir tabir buldu; 'Binbir Kemal Masalları' diyor. Bizim çocukluğumuz 'Binbir Gece Masalları'yla geçti uyumadan önce 'Binbir Gece Masalları' dinlerdik, çok güzel uykumuz gelirdi ve uyurduk. Akşamları herhalde 'Binbir Kemal Masalları' dinleyip çocukları uyutuyorsunuz" şeklinde konuştu.

“AK PARTİ SAĞLIK ALANINDA YAŞANAN SORUNLAR ORTADAN KALDIRILDI”

AK Parti iktidarı öncesinde yaşanan sorunlara değinen Bozkır, “Türkiye’de önceden işçiler sosyal sigorta hastanelerine gider, memurlar devlet hastanelerine giderdi. İstanbul’da 10 tane hastane ya vardı ya yoktu. Şimdi her ilçede var 5 tane 6 tane. Gidiyorsun reçete diye bir şey kalmadı. Eskiden doktora girmek için bin kişi sıra beklerdi. Reçeteyi almak için 10 tane eczane dolaşılırdı. 2 ay sonraya ilaç randevusu alınırdı. Allah saklasın röntgen filan 6 ay sonra bir sene sonra ameliyat, 10 sene sonra randevular, insan hastalığını unuturdu. Şimdi çıkıyorsun doktor ekrana bir şeyler yazıyor. Eczaneye gidiyorsun ekranı açıyor, doktorun yazdığı ilacı görüyor. Her şey gayet güzel, sağlık hizmetleri böyle oldu” diye konuştu.
ÖNE ÇIKAN VİDEO

“KİMSENİN KENDİNİ ÖTEKİ HİSSETMEDİĞİ BİR TÜRKİYE HEDEFLİYORUZ”

2023 hedeflerine ilişkin açıklamalarda bulunan Bakan Bozkır, “Biz diyoruz ki 2023 yeni Türkiye’sinde bu ülkede etnik kökenine bakılmaksızın, dini inancına bakılmaksızın, yaşam tarzına bakılmaksızın herkes bu ülkenin birinci sınıf vatandaşı olsun. Hiç kimse bir daha başı örtülü diye, şurada doğdu diye burada bunu yaptı diye kendisini kötü hissetmesin. İnşallah bu Türkiye’ye gitmek istiyoruz. 7 Haziran seçimlerinde böyle bir Türkiye’ye mi gideceğiz? Yoksa öteki kavramının günlük yaşamının parçası olduğu, insanların ayrıldığı, insanların bölündüğü, 'acaba ben Türkiye'nin şusu muyum?' 'Acaba ben Türkiye’nin bu grubunda mıyım' diye düşündüğü bir Türkiye mi istiyoruz? Tabii ki 'Yeni Türkiye' istiyoruz” ifadelerinin kullandı.

“SKM’LER ÖNEMLİ KILCAL DAMARLARIMIZ”

Seçim koordinasyon merkezlerinin (SKM) önemine vurgu yapan Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın ise, “Şenlik havası içinde bir tören gerçekleştiriyoruz. Aynı zamanda bugün çok önemli bir gün, güzel bir gün olmasının yanında yaklaşık 13 yıllık kutlu bir yürüyüşün 7 Haziran’da yeni bir altın zincire yeni bir halka takılması sürecinin yeni bir mekanını hizmete açıyoruz. Teşkilatımızın bu kutlu yürüyüşüne belli bir zamanda destek sağlayacak bir irtibat büromuzun açılışını yapıyoruz. İrtibat bürolarımız önemli bu anlamda bizim önemli kılcal damarlarımızı oluşturuyor. Bu güzel ve önemli bir günde bir arada olduğumuz için Rabbime şükrediyorum” diye konuştu. 

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23