• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Bahşiş cinayeti kamerada

Yeniakit Publisher
2014-09-02 19:47:00 - 2019-02-05 01:32:59
Bahşiş cinayeti kamerada

Bahçelievler’de düğün salonu önünde yaşanan bahşiş dehşeti güvenlik kameralarına yansıdı. Görüntülerde saldırganların otomobili gelin arabasını an be an takip ediyor. Bir başka kamerada ise damat Aziz Baş, saldırganların arabasının camında sürüklenirken görülüyor.

Bahçelievler Yenibosna’da bir düğün salonu önünde dün yaşanan olayda bahşiş isteyen zanlılar gelin arabasını takip etmiş ve yaşanan tartışmada saldırganların otomobilinin camına sıkışan damat Aziz Baş feci şekilde hayatını kaybetmişti.

Dehşete düşüren olayın güvenlik kamera görüntüleri de ortaya çıktı. İlk görüntüde saldırganların otomobilinin gelin arabasının an be an takip etmesi kameralara yansıdı. Bir diğer görüntüde ise damat Aziz Baş’ın saldırganlar tarafından camda sürüklenmesi görüntülendi. Yaşananların ardından düğün konvoyunda olan gelin ve damadın yakınları da büyük şok yaşadı. Arabanın peşinden koşan yeni evli çiftin yakınları da güvenlik kameralarına yansıdı.

İFADESİ ŞOK ETTİ

Bahçelievler'de düğün konvoyunun önünü bahşiş almak için kestikten  sonra tartıştığı damadı aracının camına sıkıştırıp sürükleyerek ölümüne sebep  olduğunu iddia edilen kişi çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Bahçelievler'de bahşiş almak için düğün konvoyunun  önünü kestikten sonra tartıştığı damadı aracının camına sıkıştırıp sürükleyerek  ölümüne sebep olduğunu iddia edilen kişi çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.  Yenibosna'da düğün salonuna giden damat Aziz Baş'ın aracının önünü  keserek tartışan ve araçlarının camına sıkıştırarak metrelerce sürükledikten sonra başka bir minibüsün altında kalıp ölmesine sebebiyet verdiği öne sürülen  şüpheli Emrah A, Emniyetteki sorgusunun ardından Bakırköy Adliyesi'ne getirildi.
 
Nöbetçi savcılık tarafından ifadesi alınan şüpheli, 31 Ağustos akşamı  amcasının oğlu A.A. ile otomobille giderken Yenibosna Mithatpaşa Caddesi'nde bir  düğün konvoyuna rastladıklarını, aracını yolun ortasına park edip araçtan  indiğini ve gelin arabasının yanına gidip bahşiş maksatlı düğün zarfı istediğini belirtti.
 
Düğün aracının arkasındaki araçtan birinin çıkarak "Ben sizi  göreceğim, siz düğün salonunun oraya gelin, açın yolu gidelim" dediğini anlatan  Emrah A, şöyle devam etti:
 
"BAHŞİŞ İÇİN DÜĞÜN SALONUNUN ÖNÜNE GİTTİM"
 
''Düğün salonunun bulunduğu yere aracımız ile giderken gelin arabası  düğün salonunun önüne park etti. Biz de gelin arabasının önüne aracımızı park  ettik. Biz araç içerisinde oturuyorduk, gelin arabası içerisinde şoför aşağıya  inip bize hitaben küfür etti. Bu kişi açık camdan yanıma gelip beni darp etmeye  başladı. Ben de araç ile kaçmak için hareket ettim. Bu sırada arabadan damat  aşağıya indi ve hareket halindeki aracın şoför camına asıldı ve beni darbetmeye  başladı. Ben de damada aracın camını bırakmasını söyledim. Hala beni yumruk ile  darbetmeye devam etti.''
 
Emrah A, bir eliyle yumruklardan korunmak için yüzünü kapattığını  diğer eliyle de direksiyonu tuttuğunu, darbelerden dolayı önünü göremediğini ve  park halindeki bir minibüse çarptığını ve ismini daha sonradan öğrendiği damat  Aziz Baş'ın çarpma etkisiyle minibüsün altına girdiğini söyledi.

"KALABALIK GRUP GELİNCE KAÇTIM"
 
Yaralanan Aziz Baş'ı alarak hastaneye götürmek istediğini dile getiren  şüpheli, ''Ancak düğün salonunun olduğu yerden kalabalık bir grup geldi ve yaya  olarak aracı bırakıp kaçtık. Kaçarken baktığımızda bu kalabalık grup araca zarar  veriyordu. Babamı aradım daha sonra polislerin yanına gittik. Karakolda Aziz  Baş'ın vefat ettiğini öğrendim. Olay şahısların bize küfretmesi ve  darbetmeleriyle başladı. Bizi olay sonrasında darbetmeye gelen ve aracıma zarar  veren kalabalık tanımadığım grup ile gelin aracını kullanan şoförden  şikayetçiyim'' diye konuştu.
 
Savcılık sorgusunun ardından şüpheli, tutuklanması talebiyle mahkemeye  sevk edildi.  Bakırköy 1. Sulh Ceza Mahkemesi'ne çıkartılan şüpheli Emrah A,  ''kasten öldürme'' suçundan tutuklandı.

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23