• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Bahçeli'den Kadir İnanır'a sert çıkış

Yeniakit Publisher
2015-08-02 11:05:00 - 2015-08-02 11:16:53
Bahçeli'den Kadir İnanır'a sert çıkış

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Kadir İnanır'a sert tepki gösterdi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, dün toplanan akil adamları eleştiri yağmuruna tutarken, “Nereden yazıldığı belli olmayan bir senaryoyu uygulamaya başlamışlar” dedi.

AKİLLERE SERT ELEŞTİRİ

Bahçeli, çözüm sürecine ilişkin eleştirilerini sıralarken, Yeni Şafak Gazetesi yazarı Ali Bayramoğlu’nun çağrısıyla yeniden bir araya gelen akil insanlar heyetine sert eleştiriler yöneltti. Ünlü sinema sanatçısı Kadir İnanır için “artist, keçi Reklamı yapıyor” diyen Bahçeli, akil adamlar için şunları kaydetti:

“Artist, şimdi kalkmış TV’de reklam yapıyor, keçiler diye... Kendilerine göre de bir sinema oyuncusu. Bilmedikleri, nereden yazıldığı belli olmayan bir senaryoyu uygulamaya başlamışlardır.

Bu sanatçı insanlar, bu tür senaryolara alışıktır. Türk sinema hayatında iki tane senarist vardır. Birincisi Bülent Oran, diğeri Sefa Önal’dır. fakir kız, zengin oğlandan tut, köyden kente geçerken sorunlar hep bu senaristlerin oluşturduğu filmlerle sinema hayatı zenginleştirilmiştir.
ÖNE ÇIKAN VİDEO

Bazıları vardır içlerinde iyi oğlan, bazıları vardır, fakir kız veya zengin kız şeklinde... İyi oğlanlar hep baş artist olarak, söz gelimi Ayhan Işık... Kötü adam da Ahmet Tarık Tekçe olmuştur. Bu senaryoların hepsi devam ediyor. Kim işine yarıyorsa Ayhan Işık, kim işine yarıyorsa Ahmet Tarık Tekçe olmuştur. İkisi de rahmetli oldu. Türk milleti böyle zehirleniyor.

Hal böyle olunca küresel güçlerin, emperyalistlerin yazmış olduğu senaryoyu oynayacak insanlara ihtiyaç vardır. Bunları da buldular çıkardılar. Birçok sivil toplum kuruluşu, bunun hepsinin ortak noktası birlikte hareket ettikleri çözüm programının altında saklı fakat çözümün ne olduğunu bilen yok. Kapsamı nereye kadardır, düşünen yok. Bir çözüm türküsüdür, devam ediyor.”

 

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23