• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Bahçeli de 'selfie' modasına uydu

Yeniakit Publisher
2014-04-24 13:03:00 -
Bahçeli de 'selfie' modasına uydu

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ilk 'selfie' fotoğrafını Meclis'te 23 Nisan resepsiyonunda gazetecilerle çektirdi. Sonrasında ise partinin önde gelen isimleri Bahçeli ile birlikte 'selfie' poz verdi.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkan Devlet Bahçeli, TBMM'deki resepsiyonda gazetecilerle sohbet etti. Sohbet sırasında konu son dönemde sosyal medyada ilgi gören 'selfie' fotoğraf çekimine geldi.

MHP lideri sohbet sırasında 'selfie' sözcüğünün Türkçe karşılığının bulunulup bulunmadığını sordu. Sosyal medyayı aktif olarak kullanan MHP genel başkanı "İnternette görüyorum benim iki fotoğrafımı yan yana koymuşlar 'paralel Devlet' demişler. Doğru laf" diye konuştu.

Bu sözlerin ardından MHP lideri Devlet Bahçeli sohbete katılan aralarında Al Jazeera muhabiri Sibel Erdem'in de bulunduğu gazetecilerle 'selfie' fotoğraf çektirdi.



 Akşener'den 'özçekim'

Bahçeli daha sonra, TBMM Başkanvekili Meral Akşener ve MHP Grup Başkanvekili Oktay Vural'la da 'selfie' fotoğraf çektirdi. Akşener, fotoğrafı "İlk selfie denemem" diye Twitter'da paylaşınca bazı kulanıcılardan 'selfie' sözcüğünün Türkçe olmadığı yönünde tepki geldi. Akşener de bunun üzerine, "Haklısınız. Özçekim demem lazımdı" diye yazdı.

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23