• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Bağış: Gülen günümüzün modern Ebu Cehil’i

Yeniakit Publisher
2014-08-19 07:36:00 - 2014-08-18 22:14:08
Bağış: Gülen günümüzün modern Ebu Cehil’i

Avrupa Birliği (AB) Eski Bakanı ve İstanbul Milletvekili Egemen Bağış, paralel devlet yapılanmasının lideri olduğu iddia edilen Fetullah Gülen’in kendisine yönelik açıklamasına tepki gösterdi.


Egemen Bağış, Gülen’i “Günümüzün modern Ebu Cehil”i olarak tanımladı. Gülen’e, “Günümüzün modern Ebu Cehil’i olmaya özenen paralel ihanet çetesinin elebaşı” diyen Egemen Bağış, “(Fetullah Gülen) duyduk ki hakkımızda hüküm kesmiş ama yine şecaat arz ederken sirkatin söylemiş. Peygamber Efendimiz’in, Ebu Cehil’i, yani ‘cehaletin babası’nı, ‘Ümmetin Firavunu’ olarak vasıflandırdığı; öte yandan, Hakk’ı bırakıp şeytanla dost edinenler hakkında da yüce dinimizin hükümlerinin net olduğu bilinmektedir” dedi.

KARANLIK KUYUDA KENDİLERİ BOĞULACAK

Egemen Bağış, Fetullah Gülen’i şöyle eleştirdi:

“Müseylemetül-i Kezzap’ları aratmayan şekilde yalana ve iftiraya sarılanların, küresel güç odaklarına yamanarak itibar suikastlarına kalkışanların, esfel-i safilin düzeyindeki konumlarını memnuniyetle muhafaza ettikleri görülmektedir.

Yasadışı yollarla dinlenip montajlanan ses kayıtlarını yeniden gündeme getirme ve bu kayıtlar üzerinden şahsımın imanı hakkında hüküm kesme hadsizliğini de bu çabanın ve hezeyanın bir tezahürü olarak değerlendirmek gerekir.
ÖNE ÇIKAN VİDEO

Belli ki malum şahıs, beddua seanslarından arta kalan zamanlarında, operasyon merkezlerindeki illegal dinleme ve montajlama havuzundaki kayıtları istismar edip, temcit pilavı gibi gündeme taşımaya bol bol vakit buluyor. Ancak, şunu bilmelidir ki o karanlık merkezlerde masum insanlar için kurduğu tezgahta, kazdığı o karanlık kuyuda kendileri boğulacak, bunun bedelini ağır şekilde ödeyeceklerdir.”

O “İBARE” TAMAMEN MONTAJLA KURGULANAN BİR İFADE

Bağış, kendisine ait olduğu iddia edilen ses kayıtlarının TÜBİTAK, akademik bilirkişi kurulları ve yurtiçi ve dışındaki diğer uzman merkezler tarafından montaj olduğunun ispat edildiğini hatırlatarak, şunları söyledi:

“Açtığımız dava süreçleri devam ettiği halde hâlâ bunun montaj olmadığı varsayımıyla hareket edip şahsıma karşı farklı bir algı oluşturma çabası, en basit tabiriyle içinde bulunduğu korku ve kaygının bir tesiri olarak değerlendirilmektedir. Ancak korkunun ecele faydası yoktur.

17 ve 25 Aralık darbe girişimleriyle seçilmiş Cumhurbaşkanımıza, ailesine, şahsım da dahil olmak üzere çalışma arkadaşlarına yönelik bu kirli tuzakları milletimiz boşa çıkardığı gibi, hükümetimiz de bunun bedelini hukuk çerçevesinde ödetmeye devam edecektir.

Bu vesile ile bir kez daha vurgulamakta fayda görülmektedir ki sözkonusu kayıtta şahsıma atfedilen “makara” ibaresi tamamen montajla kurgulanan bir ifadedir, tarafımca asla böyle bir ifade kullanılmamıştır.Yeni Akit

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23