• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Bağcılar için piknik vakti

Yeniakit Publisher
2016-05-06 02:54:00 -
Bağcılar için piknik vakti

Bağcılar Belediyesi Kemerburgaz Kirazlıbent Piknik Alanı’nda piknik sezonu başladı. Bağcılar’da oturan ilçe sakinleri, sivil toplum kuruluşları ve okullar piknik alanlarına yoğun ilgi gösteriyor. Talep edilmesi halinde okul ve derneklere ulaşımını sağlamak için araç tahsis ediliyor.

Bahar aylarının gelmesiyle birlikte İstanbul’da piknik sezonu da başladı. Bağcılar Belediyesi tarafından Kemerburgaz Kirazlıbent’de hizmete sunulan piknik alanına akın eden ilçe sakinleri aileleriyle temiz havada eğleniyor, sohbet ediyor ve hazırladıkları gıdalardan tadıyor.

 

Bağcılar Belediyesi’nin, Kemerburgaz Kirazlıbent’de Orman ve Su İşleri Bakanlığı’ndan kiraladığı 300 dönümlük piknik alanı her gün piknikçilere hizmet veriyor. Yedi bölgeden oluşan piknik alanında ayrıca çocuk oyun[follow=http://oyun.milliyet.com.tr/][/follow] parkları, lavabolar, sportif aktivite alanları, mescit, organizasyonlar için de sahne bulunuyor. Belediye görevlileri tarafından güvenliği ve temizliği yapılan alan, ayrıca zararlı haşerelere karşı da düzenli olarak ilaçlanıyor.

Piknik alanından faydalanmak isteyen ilçe sakinleri, okullar, sivil toplum kuruluşları Bağcılar Belediyesi Mahalle Konakları’na başvurabiliyor. Talep edilmesi halinde okul ve derneklere ulaşımını sağlamak için araç tahsis ediliyor.Piknik sezonu Eylül ayı sonuna kadar devam ediyor.
ÖNE ÇIKAN VİDEO

“PİKNİKTE YENİ KOMŞULUKLARA KAPI AÇIYORUZ”

Bağcılar’da birlik ve dayanışma duygularının gelişmesi amacıyla önemli etkinlikler düzenlediklerini hatırlatan Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, ‘’ Kemerburgaz Kirazlıbent Piknik alanımızı her yıl Bağcılarlı vatandaşlarımız için hazırlıyoruz. Hemşehrilerimiz aileleriyle birlikte temiz havada yeşilin hâkim olduğu ortamda piknik yapma imkânına kavuşuyor’’ dedi.

 

 

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23