• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Babacan Yapı'dan 3 yeni proje 1 Milyar lira hedef

Yeniakit Publisher
2015-10-18 00:49:00 -
Babacan Yapı'dan 3 yeni proje 1 Milyar lira hedef

Değerli lokasyonlarda satın aldığı arsalar üzerine en ileri mimari teknikleri kullanarak modern yapılar inşa eden Babacan Yapı, arazi portföyünü genişletiyor.

Babacan Yapı, yılbaşından bu yana Başbakanlık Özelleştirme İdaresi Başkanlığı’nın (ÖİB) İstanbul ve Gaziantep’te satışa sunduğu iki değerli arsayı ve İstanbul E5 Esenyurt aksında bulunan eski yağ fabrikasını da satın alarak portföyüne kattı.

Başbakanlık Özelleştirme İdaresi Başkanlığı’nın (ÖİB) İstanbul ve Gaziantep’te satışa sunduğu 2 değerli arsayı satın alan Babacan Yapı, bu arsalarda inşa edeceği projelerden 1 milyar TL gelir hedefliyor.

İstanbul Esenyurt bölgesinde E5-E6 bağlantı yolu üzerinde yağ fabrikası olarak kullanılan 36 bin metrekarelik arsayı bu yılın başında satın alan Babacan Yapı, İstanbul  Küçükçekmece Basın Ekspres Yolu üzerinde 16 bin 572 metrekarelik arsa ile Gaziantep  Şehitkamil ilçesinde daha önce Köy Hizmetleri olarak kullanılmakta olan 19 bin 206 metrekarelik araziyi de özelleştirme ihalesi ile satın aldı.

Kim Ne Dedi?


ÖNE ÇIKAN VİDEO


Babacan Yapı Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Babacan: “Başbakanlık Özelleştirme İdaresi’nden (ÖİB) İstanbul  Küçükçekmece ve Gaziantep  Şehitkamil ilçesinde eski köy hizmetleri binası olarak kullanılan arazilerin  satın almaları ve tapu devirlerini alarak portföyümüze ekledik. Ayrıca bu yılın başında Esenyurt bölgesinde daha önce yağ fabrikası olarak kullanılan araziyi  satın almıştık. Üzerinde yer alacak Babacan Premium projemizin inşaatına Eylül ayında başladık. Bu yılsonuna kadar satışlarına başlayacağımız  3 projeden 1 milyar liralık hasılat bekliyoruz. Beylikdüzü, Bahçeşehir, Esenyurt, Güneşli bölgelerinde birçok projeye imza attık. Firma olarak doğru ve değerli lokasyonlarda satın aldığımız araziler üzerine yüksek kalitede projelerle, yatırımcılarımıza daha uygun fiyatlarla ve cazip avantajlar sunarak, kısa zamanda yüksek kazanç sağlıyoruz.”

emlakrehberi/ 18 Ekim 2015

 

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23