• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Aziz Yıldırım İbrahimovic'i resmen açıkladı

Yeniakit Publisher
2015-09-02 11:29:00 -
Aziz Yıldırım İbrahimovic'i resmen açıkladı

Transfer dönemi bitti, ancak Fenerbahçe için değil. Aziz Yıldırım, Van Persie ve Nani'nin ardından bir bomba daha patlatacaklarını açıkladı.

Aralarında Nani, Robin van Persie, Fernandao ve Ozan Tufan gibi yıldızların da bulunduğu tam 11 futbolcuyu renklerine bağlayan Sarı-Lacivertliler, tarihi bir döneme imza attı. Ancak Başkan Aziz Yıldırım bununla yetinmemekte kararlı. Üstelik yeni bombalar için gelecek sezonu da beklemeyeceklerini, ara dönemde de yıldızların Fenerbahçe forması giyebileceğini söyledi. Yakın çevresiyle yaptığı sohbetlerde sık sık, “Fenerbahçe yeni yıldızlar alacak mı?” sorularıyla karşılaşan Fenerbahçe’nin patronu, Sarı-Lacivertli taraftarları şimdiden havaya sokacak mesajlar verdi.

“Şu an sadece transferin yasal süreci bitti. Ancak Fenerbahçe’de transfer asla bitmez” diyen Başkan Aziz Yıldırım’ın, “Devamı gelecek. Bunu yapacak paramız var. Hocamızın isteği üzerine ara dönemde bir santrfor, bir de stoper alacağız. Aramıza katılacak isimler arasında Robben ve İbrahimoviç de olabilir” ifadeleriyle koyacakları çıtayı da gösterdiği öğrenildi. Robben ve Zlatan için Fenerbahçe’nin çok çalışacağı kesin ama netleşen forvet transferinde Erik Lima’nın adı yazıyor. Zira 21 yaşındaki yıldızın takımı Goias’ın Başkanı bile, “Erik’i Fenerbahçe’ye sattık” dedi. Golcü, formayı ocakta giyecek.

ANAHTAR KELİME: YANDEX

İşin finansal kısmı için taraftara da sorumluluk düştüğünü bir kez daha hatırlatan Yıldırım, gündemdeki en sıcak ve ekonomik beklentisi yüksek proje olan Yandex ortaklığını işaret etti. Fenerbahçe Başkanı, “Taraftar da artık işin direkt içinde. Yandex’e girsinler, telefonlarına, bilgisayarlarına indirsinler, arama yapsınlar. Ve her aramanın bir yıldız için olduğunu düşünsünler. Hep söylediğim gibi bizim sponsorumuz taraftarımız. Gücümüzü onlardan alıyoruz” vurgusuyla projeye destek isteğini tekrarladı.

Kaynak: Fanatik
ÖNE ÇIKAN VİDEO

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23