• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Ayrılık sinyalini vermişti! İşte Muslera'nın yeni adresi...

Yeniakit Publisher
2018-02-20 12:26:00 -
Ayrılık sinyalini vermişti! İşte Muslera'nın yeni adresi...

Son haftalarda formsuzluğu ile eleştirilen Muslera'nın Brezilya'nın köklü kulüplerinden Sao Paulo'ya transfer olacağı iddia edildi.

Kasımpaşa maçı sonrası, Muslera'ya, "evine git" mesajı yollanırken cevap eşinden geldi. Patricia, "Neden olmasın? Belki yakında..." yanıtını vermişti. Haftalardır gelen tepkiler Muslera ve ailesini kızdırdı.Galatasaray'da son haftalarda çok net bir şekilde form düşüklüğü yaşayan Fernando Muslera'ya sosyal medya üzerinden yapılan eleştiriler Uruguaylı kalecinin ailesini bunalttı. 

MUSLERA'NIN EŞİ, YÖNETİME RAHATSIZLIĞINI İLETTİ VE...

7 sezondur Galatasaray kalesini koruyan Muslera'nın özellikle sosyal medya hesabından sarı kırmızılı taraftarların gönderdiği tepki dolu mesajlara içerlediği belirtildi. Bunun ardından gözler Muslera'ya çevrildi ve inanılmaz bir iddia ortaya atıldı.

Uruguaylı eldivenin, kendisini ısrarla isteyen Sao Paulo'ya gidebileceği belirtiliyor. Sarı kırmızılı taraftarlardan gelen tepki dolu mesajlardan duyduğu rahatsızlığı da kulüp yetkililerine de ileten Muslera'nın eşi Patricia'nın Kasımpaşa maçı sonrasında bu birikimle Galatasaray taraftarına karşılık verdiği belirtildi. Bu sezonki performansıyla hayal kırıklığına neden olan Muslera'nın geleceği sezon bitmeden merak konusu.
ÖNE ÇIKAN VİDEO

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23