• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Aykut Kocaman takımdan memnun

Yeniakit Publisher
2017-09-15 17:26:00 -
Aykut Kocaman takımdan memnun

İlk 4 haftada sadece 5 puan toplayabilen Fenerbahçe'de, teknik direktör Aykut Kocaman'a göre takımın durumu gayet iyi.

Fenerbahçe büyük umutlarla girdiği yeni sezonda şu ana kadar istediği skorları alamadı.

Sarı-lacivertli ekibin teknik heyeti yaptığı değerlendirmede takımın en önemli eksiğinin gol bulmak olduğu sonucuna vardı.

OYUNCULARININ PERFORMANSINI BEĞENİYOR

İlk dört haftanın analizlerinde oyuncuların maç içinde istenenleri büyük ölçüde sahaya yansıttığı görüşü ön plana çıktı.

Erken yenen gollere rağmen geri dönüş için çabalayan sarı-lacivertli futbolcular mücadele ve oyun anlamında teknik direktör Aykut Kocaman'ın beklentilerini büyük ölçüde karşıladı.

RVP'DEN UMUDUNU KESTİ

Ancak bir türlü istenen gol ve gollerin gelmemesi doğal olarak sonuçlara da olumsuz şekilde yansıyor. Teknik heyetin en önemli sıkıntısı bu gol problemini çözmek. Van Persie'den umudu kesen teknik heyet Soldado'nun yanısıra Janssen ve iyileşen Fernandao ile birlikte bu sorunu aşmak için çabalayacak.
ÖNE ÇIKAN VİDEO

AYNI OYUNDA ISRAR

Kocaman ve ekibi oyundan memnun olduğu için sistemde büyük bir değişikliğe gidilmesi planlanmıyor. Kritik maçlarda ise rakibe göre oyun planında değişiklik söz konusu olabilir. Israrla aynı oyun planı ile devam etmenin takımın sisteminin gerçek anlamda oturması için önemli olduğunu düşünen teknik heyet, bu nedenle mevcut sistemle ilerleyecek.

Ancak burada maç içinde ve ihtiyaca göre çift forvete dönülmesi başta olmak üzere sonuçlar gelmediği taktirde farklı sistemlerin denenmesi de söz konusu olabilecek.

 

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23