• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Avustralyalı bilim adamlarından cilt sorunlarına mucize çözüm

Yeniakit Publisher
2017-03-21 21:22:00 - 2017-03-21 21:23:16
Avustralyalı bilim adamlarından cilt sorunlarına mucize çözüm

Dermatoloji sorunlarının başında selülit, cilt çatlakları, doğum çatlakları, cilt lekelenmeleri, yara izleri ve sivilceler gelmektedir. Bu sorunları çözmek için bilim adamları uzun süren araştırma ve çalışmalar yapmaktadır.

Yapılan bu çalışmalar sonucunda ortaya çıkan dermatoloji ürünlerinin arasına bir yenisi de Avustralyalı bilim adamları tarafından eklendi. Konuyla ilgili görüşülen Avustralyalı dermatologlardan Dr. Byth cilt sorunlarının çözümünün aslında çok da uzaklarda olmadığını söyledi ve ekledi: ‘ Çözüm bir fincan kahve kadar yakınınızda.’ Bu cümlesinin ardından Coco Blanc Coffee hakkında merak edilenleri açıkladı ve sorulan soruları cevapladı.

Kadınların En Çok Yaşadıkları Cilt Problemleri Nelerdir? En Çok Hangisiyle Başa Çıkmakta Zorluk Çekiyorlar?

Kadınların cilt problemlerinin başında cilt çatlakları ve selülit gelmektedir ancak sivilce sorunu da azımsanmayacak ölçüde karşımıza çıkmaktadır. Ancak kadınların başa çıkmakta en çok zorlandıkları şey cilt sorunlarında ziyade, bunların tedavisidir. Çünkü bu sorunların tedavisi ya çok pahalı ya da çok uzun süren tedaviler. Doğal olarak da bir süre sonra tedaviyi devam ettiremeyip yarıda bırakıyorlar ve sorun devam ediyor. Ancak keşfedilen bu yeni ürün hem maliyet olarak oldukça uygun hem de kısa sürede sorunlara çözüm olabiliyor.

Bu Ürünü Ortaya Çıkartırken Nelerden İlham Aldınız?

Avustralyalı bilim adamları olarak çözümün doğada olduğunun farkındaydık. Çünkü insan oğlu tabiatın bir harikasıdır ve çözümü de yine ondadır. Böyle olunca da eski uygarlıkları araştırarak o dönemlerde kadınların güzelliklerini nasıl koruduklarını inceledik ve yaptığımız uzun araştırmalar sonucunda bu ürünün içerisinde yer alan bitkilere ulaştık ki bunlar hiç de öyle ulaşılmayacak elde edilemeyecek bitkiler değildi. Biz de bunların güçlü etkilerini tek bir üründe birleştirince cilt sorunlarına kısa sürede cevap veren bir ürün ortaya çıktı. Adından da anlaşılacağı üzere Coco Blanc Coffee’nin içerisinde hindistan cevizi ve Arap kahvesi bulunmakta. Ancak ürün içerisinde yer alan bitkiler sadece bunlarla sınırlı değil.
ÖNE ÇIKAN VİDEO

Ürünün Test Aşamasındaki Gözle Görülür Sonuçları Nelerdir?

Öncelikle ürünün dört farklı cilt sorununa çözüm olduğunu fark ettik. Sivilce, cilt çatlakları, lekeler ve selülit. Buna bağlı olarak bu dört soruna sahip olan binden fazla gönüllü denek üzerinde ürünü test ettik ve her birindeki tedaviye cevap verme süresini not ettik. Çıkan sonuca göre cilt sorunu hangi tür cilt sorunu olursa olsun hepsine de ortalama olarak üç hafta gibi kısa bir sürede cevap verdiğini gördük. Bu üç haftalık sonuç bahsettiğimiz bu cilt problemlerini ciddi seviyelerde yaşayan hastalarda uygulandı ki üç haftanın sonunda gözle görülür ciddi bir iyileşme gözlemlendi. Deneklerimizin üzerinde etki gösteren bu iyileşmeyi fotoğraflayarak hem onlara hem de ürünü kullanacak olanlara ürünün etkisini göstermeye hazırlandık ki çıkan sonuçlar herkesi çok şaşırtacak.

Nicole Kidman Mucizesi “Coco Blanc Coffee”

Yüzlerce klinik testlerden sonra onaylanan ve Nicole Kidman’ın kullanarak Hollywood’da üne kavuşturduğu ürün hakkında doktorlar sözlerine devam ettiler : “Öncelikle bilimin getirdiği olumlu sonuçlardan bütün insanlığın faydalanması gerekmektedir ki bu insan hakları içerisinde yer almaktadır. Nasıl ki tıp dünyasında ortaya çıkan bir gelişme örneğin çocuk felçi aşısının bulunması gibi, bütün dünyadaki insanlara uygulanmaktaysa ve bu onların en doğal hakkıysa aynı şekilde dermatoloji alanında olan bütün gelişmelerden de bütün insanlık faydalanmalıdır. Bizde keşfettiğimiz bu ürünü bütün dünya piyasasına da sunmaya karar verdik. Sonuç olarak da henüz daha çok yeni olmasına rağmen bir çok kullanıcımız üründen memnun olduklarını kendi sosyal medya hesaplarında paylaşmaya başladı ve ürün hızla kendi reklamını yapmaya başladı.”

Bu güzel röportajdan sonra ben de bir kaç soruya cevap vermek istedim;

Peki Ürünü Kullanmak İsteyenler Ürüne Nasıl Ulaşabilir?

Türkiye’de seçkin eczanelerden ve Coco Blanc Coffee resmi internet sayfasından ürüne ulaşabilirler. Ayrıca WhatsApp ve ürüne ait resmi sosyal medya hesaplarını takip ederek hem ürüne ulaşabilir, sipariş verebilir, hem de akıllarındaki soruların cevaplarını bulabilirler. Haziran ayı içerisinde tüm eczanelerdeki raflarda yerini alacak olan bu mucize ürünü röportajdan sonra ben de denedim. Sonuçlarını ve gördüğüm etkileri ayrı bir yazımda sizlere aktaracağım.

Son Olarak, Merak Edenler İçin Kullanımı Hakkında Bilgi Vermek Gerekirse...

Ürünün kullanımı oldukça basit. Coco Blanc Coffee paketini içindeki karışımı sorunlu bölgenize masaj yaparak yedirmeniz ve on beş dakika beklemeniz yeterli. Sonrasında başka herhangi bir kimyasal ürün kullanmadan durulama yapmanız ve istenilen sonucu almanız için aynı işlemi hafta da üç kez yapmanız yeterli olacaktır. Ürünün Türkiye fiyatı ise şu an tanıtım aşamasında olduğu için 69 TL.

Kullanan kişiler deneyimlerini #cocoblanccoffee hashtagi ile paylaşabilir ve @cocoblanccoffee Instagram sayfasını takip edebilirler.

Ürünün Türkiye’deki Resmi Satış Sitesi : [follow=http://www.cocoblanccoffee.com/]http://www.cocoblanccoffee.com[/follow]

Ürünün Avrupa, Amerika ve Avustralya Genel Resmi Satış Sitesi :    [follow=http://www.cocoblanccoffee.eu/]http://www.cocoblanccoffee.eu[/follow]

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23