• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Arseven’e kültür ödülü

Yeniakit Publisher
2015-01-30 07:59:00 - 2015-01-29 21:57:26
Arseven’e kültür ödülü

Gazetemizin Ankara Temsilcisi ve köşe yazarı Serdar Arseven’e ödülünü Kültür Memur-Sen Genel Başkanı Mecit Erdoğan verdi.

ANKARA - Gazetemizin Ankara Temsilcisi ve yazarı Serdar Arseven, Memur-Sen Konfederasyonu’na bağlı Kültür Memur-Sen tarafından köşe yazılarıyla kültür ve eğitim hayatımıza önemli katkılarda bulunmasından dolayı ödüle layık görüldü. Arseven ödülünü Kültür Memur-Sen Genel Başkanı Mecit Erdoğan’ın elinden aldı.

Ödül töreninde konuşan Memur-Sen Genel Başkanı Ahmet Gündoğdu, “Kültür Memur-Sen’i yürekten kutluyorum. Niye milli takımı oluşturamadık diye sitem ediyordum ama Kültür Memur-Sen, milli takımın 11. Üyeliğini alarak farkındalık oluşturdu” dedi. 

Ödüle layık görülen basın emekçilerinin medeniyet vurgusuyla durdukları yerin çok önemli olduğunu belirten Gündoğdu, “Ödül alan arkadaşlarımız Hz. Mevlana’nın pergel metaforunu baz alarak hareket ediyor, bir ayağı kendi medeniyetinde sabit diğer ayağı dünyadaki toplumsal sorunlara duyarlı bir şekilde yaklaşıyorlar. Ayrıca eski Türkiye’den kurtulma, yeni Türkiye’nin inşası yolunda gösterdikleri dik duruştan ötürü de tebrik ediyorum” şeklinde konuştu.

Dün vesayetle boğuşan bir ülke iken şimdi vesayeti ifşa konusunda yüzde 99  başarılı olduklarını belirten Gündoğdu, “Mesailerimizin tamamını medeniyetin inşasına ayırmak zorundayız. Kültür Memur-Sen’imiz, Memur-Sen’imiz ve bağlı sendikalarımız, devlet, millet, artık ahlak ve değer politikalarımıza insan merkezli olarak daha çok ağırlık vermeliyiz” dedi.

 “ÇÖZÜM SÜRECİ, ORTADOĞU’DA BARIŞIN ÖNSÖZÜ” 
ÖNE ÇIKAN VİDEO

Çözüm Süreci’nin başarıya ulaşması için yoğun ter akıttıklarını vurgulayan Gündoğdu, Çözüm Süreci’ni, Türk’ün, Kürt’ün, Arap’ın, barış çığlığı attığı bir süreç olarak gördüğünü belirtti. Gündoğdu, çözüm sürecinin Ortadoğu’da barışın önsözü olduğunu ifade etti. Yeni anayasanın gerekliliğine işaret eden Gündoğdu, medeniyetin gelişmesine katkı sunarak, amel defterimizi ebediyyen açık bırakacak eserler ortaya koymamız gerektiğini de söyledi.

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23