• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Arda: Dua ediyorum, Allah da veriyor çok dua alıyorum

Yeniakit Publisher
2015-03-27 20:10:00 -
Arda: Dua ediyorum, Allah da veriyor çok dua alıyorum

Atletico Madrid'de gösterdiği performansla herkesin takdirini toplayan Arda Turan, TRT Spor'da yayınlanan Futbol VIP programına çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Arda Turan, penaltılarla Leverkusen'i eleyerek çeyrek finale kaldıkları maçta dua ettiği görüntüler için "Leverkusen maçında her müslüman gibi oturup dua ettim. Bazıları şov yapıyor dedi ama kalplerdekini Allah bilir" dedi.

Leverkusen maçında çok konuşulan dua ettiği görüntüler için düşüncelerini anlatan Arda, "Normalde ben penaltı atışlarına bakmam. Sırtımı dönüm dua ederim. İlk penaltıda bunu heyecandan unuttum. Çok heyecanlıydım. Miranda 'her zaman dua ediyorsun dönüp arkanı dua etsene' dedi. Her müslüman gibi Allah'a dua ettim. Oturup dua ettim. Bazı insanlar 'şov yapıyor' dedi. İnsanların ne dediği çok önemli değil. Çünkü kalplerdekini en iyi Allah bilir. Ben Allah'a samimi şekilde dua ettim. Hatta Ömer ve Hakan penaltıya giderken onlar için de Allah'ım hayırlısını ver diye dua ettim. Ötekiler kaçırsın isterken bizim çocuklar için hayırlısını istedim. Çünkü arkadaşınıza karşı kazanmak istiyorsunuz ama çocuklar da üzülsün istemedim açıkçası. Turu geçince kısa bir sevincin ardından çocukların yanına gittim. Ben de o durumda olabilirdim. Ben bildiğim inandığım şekilde dua ettim. Ben hayatta her işimi dua ederek yapıyorum. Ben çalışıyorum elimden gelenin en iyisini yapıyorum tevekkül ediyorum. Gerisini Allah bilir." dedi.

"HER ANIN TADINI ÇIKARTIYORUM"

Hayatım boyunca içimden geldiği gibi davrandım. İnandığım doğrularla devam ediyorum. Hayatımın her alanında böyle davranıyorum. Başarı için dua ediyorum, çalışıyorum, Allah'a dua ediyorum. Allah da veriyor diye düşünüyorum. Çok dua alıyorum. Çok düzenli bir hayatım var. 35-36 yaşına kadar futbol var ve ben bunun her anının tadını çıkartıyorum.

 
ÖNE ÇIKAN VİDEO

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23