• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Arap yatırımcılar Beyoğlu’nda

Yeniakit Publisher
2015-08-31 10:20:00 -
Arap yatırımcılar Beyoğlu’nda

Türk gayrimenkul sektörüne cansuyu olan uluslararası bağlantılar meyvelerini vermeye devam ediyor. Arap yatırımcılar Türk-Arap Gayrimenkul Yatırım Forumu için bugün Beyoğlu’nda olacak.

Forumu Beyoğlu Belediyesi, Türk-Arap Ekonomik ve Stratejik İşbirliği Derneği (TASCA) ve Çalık Holding düzenliyor. Toplantı Beyoğlu Belediyesinin merkez binasında yapılıyor.

İki günlük foruma Türkiye'deki yerleşik Arap fonları ve Arap dünyasıyla iş yapan şirket temsilcileri de katılıyor.

 

Forum sırasında, Örnek Proje (Case Study) olarak Türkiye'nin ilk kez kamu-özel sektör ortaklığında geliştirilen Tarlabaşı Kentsel Yenileme Projesi'ni, Çalık Gayrimenkul Yönetim Kurulu Üyesi Doç Dr. Feyzullah Yetgin anlatacak. Forumda, PwC Türkiye Yönetici Ortağı Ersun Bayraktaroğlu, Türkiye ve İstanbul emlak pazarını tüm yönleriyle ele alan bir sunum yapacak. Sunumda İstanbul'un dünya başkentleriyle gayrimenkul sektörü açısından mukayesesi de yer alacak. Türk Arap İlişkiler Uzmanı, International Business Forum Başkan Yardımcısı Gazi Mısırlı, Arapların Türkiye'deki gayrimenkul projelerinden beklentilerini ve nasıl bir iş modeli arzuladıklarını anlatacak. Ekonomist Ahmed Al-Jubair, Arap dünyasının Türk gayrimenkul pazarına bakışını finansal parametreler çerçevesinde değerlendirecek.

 
ÖNE ÇIKAN VİDEO

emlakrehberi / 31 Ağustos 2015

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23