• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Ankara’da çocuğunu ekmek bıçağıyla rehin alan baba dehşet saçtı

Yeniakit Publisher
2016-07-28 10:55:00 -
Ankara’da çocuğunu ekmek bıçağıyla rehin alan baba dehşet saçtı

Acımasız baba oğlunu, boğazına bıçak dayayarak rehin aldı. Babasının içeri girmesini fırsat bilen çocuk, adamın elinden balkondan atlayarak kurtuldu. O anlar kameralara saniye saniye yansıdı.

Ankara'nın Mamak ilçesinde saat 15.00 sıralarında meydana gelen olayda, eşi Mine Y.’den yaklaşık 2 aydır ayrı olan iki çocuk babası Musa Y., 2. katta bulunan evlerinin balkonunda oğlu Y.Y.’nin boğazına bıçak dayayarak rehin aldı.

Olayı gören mahalle sakinleri, polis, itfaiye ve sağlık ekiplerine haber verdi. İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, rehin olayının meydana geldiği sokağa emniyet şeridi çekerek önlem aldı. Polis ekipleri, eli bıçaklı babayı bir süre ikna etmek için uğraşsa da başarılı olamadı. Bölgeye giriş yapmak isteyen itfaiye araçlarını gören baba, itfaiyenin binaya yanaşması durumunda çocuğunu balkondan aşağı atacağı yönünde tehditler savurdu. Bunun üzereni polis ekipleri, itfaiye araçlarını bölgeden uzaklaştırdı.

AYRI OLDUĞU EŞİNİ İSTEDİ

Baba Musa Y.’nin polis ekiplerinden, yaklaşık 2 aydır ayrı olduğu eşinin getirilmesini istemesi üzerine ekipler, çocuğa zarar vermemesi, isteklerinin yerine getirileceği yönünde babaya uyarılarda bulundu. Olayın gerçekleştiği katın bir üst katındaki balkonuna çıkan ekipler, buradan da ikna çalışmalarına devam etti.

BABASINDAN KURTULMAK İÇİN 2. KATTAN ATLADI
ÖNE ÇIKAN VİDEO

Babasının bina içerisine girmesini fırsat bilen Y.Y., bina altına gerilen battaniyeye kendisini bıraktı. Durumu fark eden baba, koşarak balkondan atlamaya çalışan oğlunu kolundan yakaladı. Bu sırada yan balkonda bulunan bir kadın, çocuğu bırakması için baba Musa Y.’ye elindeki suyu fırlattı. Bir süre bu şekilde balkondan sarkan çocuk, babasından kurtularak 2’inci kattan aşağı düştü. Çocuğun düştüğünü gören sağlık ekipleri, olay yerine koşarak çocuğa müdahale etti. İlk müdahalesi olay yerinde yapılan çocuk, ambulansa alınarak hastaneye götürüldü.

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23