• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Ankara yenileniyor, modern plazalara yatırım kazandırıyor

Yeniakit Publisher
2014-06-26 15:28:00 -
Ankara yenileniyor, modern plazalara yatırım kazandırıyor

Başkent iş dünyasının kalbinin attığı Çukurambar'da, lokasyonu kadar, mimari özellikleriyle de dikkatleri çeken Besa Kule, sektör liderlerinin buluşma noktası oluyor

Besa Grup Yönetim Kurulu Üyesi Efe Bezci: "Altın üçgenin tam merkezinde yer alan Besa Kule, başarılı

yatırımlarıyla iş dünyasında zirveye çıkan firmalara ev sahipliği yapacak"

Ankara – Başkent Ankara modern ve donanımlı iş merkezlerinin birbiri ardına yükselmesiyle iş dünyasında örnek kent halini almaya başlıyor. İş dünyasının kalbinin attığı Çukurambar’da yükselen Besa Kule İş Merkezi de Ankara’nın bu gelişimine destek vererek özel lokasyonu ve mimari özellikleriyle sektör liderlerinin buluşma noktası oluyor.

“Altın üçgen” olarak da bilinen Eskişehir Yolu, Konya Yolu ve Söğütözü Caddesi’nin merkezinde yer alan özel konumuyla iş merkezlerine yeni soluk getiren BesaKule’de çalışmalar tüm hızıyla sürüyor. Kaba inşaatı tamamlanan ve şu sıralar teknik detayların işlendiği Besa Kule, iş dünyasının zirvedeki isimlerini kendine çekiyor.
ÖNE ÇIKAN VİDEO

Projeyi hayata geçiren Besa Grup Yönetim Kurulu Üyesi Efe Bezci, Başkent’in çehresini değiştirecek projelerden Besa Kule’nin iş hayatında prestij arayanlar tarafından büyük ilgi gördüğünü ifade etti.

Hem lokasyonu hem de mimari özellikleriyle Ankara’da farklı bir iş merkezi projesine imza attıklarını kaydeden Bezci, “Çok sayıda iş merkezinin inşa edilmeye başlandığı Ankara’da farkı ortaya koyabilmek lazım. Biz BesaKule’de iş dünyasının aradığı tüm ayrıcalıkları bir araya getirmeye çalıştık. Besa Kule, başarılı yatırımlarıyla iş dünyasında zirveye çıkan firmalara ev sahipliği yaparken, prestij anlamında da sektör temsilcilerine büyük katkı sağlayacak” dedi.

Besa Kule’nin stresle geçen iş dünyasının işini kolaylaştıracak çok sayıda avantaj sunacağını bildiren Bezci, bu sayede büyük yatırımlarla isim yapan firmaların kazanacağını söyledi. Bezci, şöyle konuştu:

“Besa Kule, Başkent iş dünyasını çok sayıda ayrıcalıkla tanıştıracak. İş merkezlerindeki açılmayan pencere devrine son verdiğimiz projemizde firmalar doğrudan temiz havayla temas edebilecek. Yatay ve dikey iki kısımdan oluşan BesaKule’de ulaşım da oldukça rahat olarak sağlanacak. İki metro durağı arasında yer alan konumumuz, hem firma sahiplerinin, hem çalışanların hem de kuleye gelecek ziyaretçilerin işini kolaylaştıracak. Gelir düzeyi daha yüksek Çayyolu, Ümitköy ve Bilkent aksını Kızılay’a bağlayan yolun üzerinde bulunmamız, Başbakanlık ve diğer bakanlıklar güzergahında yer almamız sayesinde de en yüksek tabela değerine sahip iş merkezi olacağız. Altın üçgenin tam merkezinde yer alan Besa Kule, başarılı yatırımlarıyla iş dünyasında zirveye çıkan firmalara ev sahipliği yapacak. Besa Kule'nin bu avantajlarıyla iş yaşamına getireceği katkıyı bilen öncü kuruluşların tercihi olmamız yatırımımızın ne kadar doğru olduğunu da ispatlıyor.”

-Besa Kule-

Başkent’te iş dünyasının buluşma noktası olan Çukurambar’da inşaatı devam eden Besa Kule, ‘’kavisli’’ formda ‘’hançer’’ şeklindeki özel mimarisiyle çalışma hayatına yeni bir soluk getirerek keyifli ve konforlu iş yaşamının kapılarını açıyor.

7590 metrekare arsada, yatay ve dikey konumlu 2 bloktan oluşan proje, yer altı ve yer üstü toplu taşıma duraklarına yakın konumuyla da kolay ulaşım imkanı sağlıyor.

2 blokta toplam 104 ofisin yer aldığı BesaKule’de, 25 mağaza da yer alıyor.

Her katta bulunan terasları ve B Blokta bulunan iç bahçesiyle keyifli mola imkanları da sunan Besa Kule, açılmayan pencerelerin devrine de son veriyor.

24 saat güvenlik, A ve B blok resepsiyonları ve kontrollü giriş çıkış sistemiyle güvenlik ve konforu bir arada yaşatacak Besa Kule, Ankara siluetinde modern bir imza olarak hafızalara kazınıyor.

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23