• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

“Amerika’dan Türkiye’ye selam olsun !”

Yeniakit Publisher
2016-07-25 02:55:00 - 2016-07-25 08:10:50
"Amerika’dan Türkiye’ye selam olsun !"

Houston Başkonsolosluğu’nun, Houston'da düzenlediği “Darbeye Hayır” gösterisine aralarinda MEB burslusu oğrencilerin de bulunduğu pek çok vatansever gurbetçimiz katıldı.

Münübe Yılmaz - Türkiye Cumhuriyeti Devletinin anayasal düzenine karşı gerçekleştirilmeye çalışılan ve milletimizin birlik ve beraberlik içinde karşı koyduğu darbe girişimini telin etmek amacıyla,Houston Başkonsolosluğu tarafından düzenlenen milli irade ve demokrasi buluşması adı altında, Pazar günü gerçekleştirilen gösteriye Houston, San Antonio, Dallas, College Station ve çevre şehirlerde yaşayan, aralarinda MEB burslusu oğrencilerin de bulunduğu  pek çok vatansever gurbetçimiz katıldı.

Houston Başkonsolosu Ferhat Alkan, Başkonsolos yardımcısı Abdullah Topçu ve konsolosluk personelinin katıldığı gösteri, darbe girişiminde öldürülen vatandaşlarımızın anısına saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasıyla başlayıp, Başkonsolos Alkan’ın konuşması akabinde Houston Müslüman Birliği Camiisi İmam Hatibi’nin duasıyla tamamlandı.

Konsolosluktaki gösterinin ardından vatandaşlarımız, FETO’nun Houston’da,‘Raindrop Turkish House’ adı altında faaliyet gösterdiği binanın önünde , ‘Katil FETO’, ‘Terörist FETO’ ‘Gülen gelecek, hesap verecek’ sloganlarını atıp, tekbir getirerek terörist grubu protesto etti. Protesto esnasında FETO merkezinden bazı kişilerin, protestoda bulunan vatandaşlarımızın forograflarını çektikleri gözlemlendi.

Fotoğraf: Feyza Akın
ÖNE ÇIKAN VİDEO

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23