• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

'Amerika hiç bir halt edemez'

Yeniakit Publisher
2017-10-13 16:21:00 - 2017-10-13 19:26:15
'Amerika hiç bir halt edemez'

Büyük Şeytan Amerika, Türkiye’ye karşı aldığı vize kararı ile emperyalist saldırganlığını, ihanet ve küstahlığını bir kez daha gözler önüne sermiştir.

Türkiye’nin özellikle dış politikasında, Amerikan projeleriyle çatışan adımlar atması, özellikle İran İslam Cumhuriyeti ile daha yakın ve daha derin ilişkiler geliştirip bölgenin geleceği ile ilgili ciddi kararlar alması Amerika’nın Türkiye’ye karşı düşmanca kinini patlatma noktasına getirmiştir.

15 Temmuz darbe girişimiyle tarihin en kalleş bir saldırısını gerçekleştiren Amerika, hedefine ulaşamamış olmanın hırçınlığını hiçbir zaman bırakmamış, ancak başaramadığını tekrardan gerçekleştirmek için komplolarından da bir an olsun geri durmamıştır.

Bütün dünyada olduğu gibi, ülkemizdeki terörün arkasındaki en büyük dayanak Amerika’dır. Terörizmin gelişip büyütülmesinde, insanlık dışı katliamların gerçekleştirilmesinde her türlü istihbari ve lojistik destek veren Amerika, ülkemizin ve bölgemizin istikrarsızlaştırılması, bir güvenlik kaosuna yuvarlanması için her oyuna başvurmaktadır.

Amerika’nın bölgemizdeki ve ülkemizdeki tüm askeri üsleri, siyasi birimleri ve temsilcilikleri gerçekte, bir işgal, bir yıkım, bir terör üssü olduğu gibi, aynı zamanda bir casusluk yuvasıdır.

Nitekim son olayda da olduğu üzere; Amerika, elçilik ve konsolosluklarında çalıştırdığı personelin nasıl bir casusluk çalışması içinde oldukları, ülkemizin güvenliğine yönelik her tür bağlantı ve koordinasyonun merkezinde yer aldıkları, özelde de 15 Temmuz darbe girişiminin bizzat buralardan, askeri üs ve diplomatik temsilciliklerden organize edildiği orta çıkmış ve belgelenmiştir.
ÖNE ÇIKAN VİDEO

Ortada olan sadece bir vize olayı değil, büyük bir casusluk ağının ortaya çıkarılması, belgelenmesi ve hiçbir kimsenin reddedemeyeceği ve gizleyemeyeceği üzere; büyük çaplı bir casusluk şebekesinin paçasından tutulmasıdır.

Türkiye bu duruşuyla, bağımsız bir ülke olmanın onurunu, Amerikan emperyalizminin planlarını bozma yönündeki iradesini ortaya koymakla kayda değer bir adım atmış olmakla birlikte, Amerika’nın terör ve casusluk merkezleri olan tüm üslerini ve unsurlarını ülkemizden temizleyerek, hem ülkemiz, hem de İslam ümmeti adına keskin iradesini göstermelidir.

Kudüs İslami Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği olarak; Türkiye’nin dış politikada attığı yeni ve kararlı adımları içtenlikle desteklediğimizi, ABD küstahlığına karşı tam bağımsız bir ülke olarak atılacak tüm adımlarda Sayın cumhurbaşkanımızın tamamen arkasında durduğumuzu beyan ediyoruz.

Amerika’nın hiçbir halt edemeyeceği bilinciyle, inanıyoruz ki kazanan ülkemiz ve İslam Ümmeti, kaybeden ise büyük Şeytan Amerika ve işbirlikçileri olacaktır.

KUDÜS İSLAMİ DAYANIŞMA VE YARDIMLAŞMA DERNEĞİ

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23