• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Amad Gayrimenkul ve Umran Yapı ortaklığı ile Kartal Wings projesi

Yeniakit Publisher
2017-05-04 08:58:30 - 2017-05-04 08:58:30
Amad Gayrimenkul ve Umran Yapı ortaklığı ile Kartal Wings projesi

Suudi Arabistan kökenli Amad Gayrimenkul ve Türk inşaat şirketi Umran Yapı ortaklığı ile Kartal’da yapımına başlanan Kartal Wings projesinin tanıtım buluşması 3 Mayıs 2017 tarihinde Shangrai La Hotel’de gerçekleştirildi. 186 milyon TL yatırım değeri olan proje 12 dönüm arazi üzerinde 3 blok olarak tasarlandı. Amad Gayrimenkul ve Umran Yapı, önümüzdeki dönemde İstanbul ve Türkiye’nin farklı bölgelerinde büyük ölçekli projeleri hayata geçirmeyi planlıyor.

İnşaat sektörünün deneyimli firması Umran Yapı ve 250 milyon TL üzerinde öz sermayesi olan Suudi Arabistan kökenli Amad Gayrimenkul ortaklığı ile hayata geçirilen Kartal Wings, özgün mimari tasarımı, konforlu daireleri, merkezi konumu, ulaşım ağlarına yakınlığı, sosyal donatıları ve dev peyzaj alanıyla Kartal bölgesinin iddialı projeleri arasında yer alıyor. Projenin tanıtım buluşması 3 Mayıs 2017 tarihinde Shangrai La Hotel’de gerçekleştirildi.

Güçlü bir ortaklığın ilk büyük adımı

Tanıtım buluşmasında Kartal Wings Satış Koordinatörü Arman Özver, projenin genel özelliklerini tanıtan bir sunum gerçekleştirdi. Projenin 12 dönüm arazi üzerinde yatay mimaride 3 bloktan oluştuğunu ve 278 seçkin dairenin yer aldığını belirten Özver, her türlü sosyal donatının mevcut olduğunu söyledi. En büyük keyfin 8.5 dönüm yeşil alan içinde yer alan sosyal tesislerde ailelerin ve çocukların bir araya gelme imkanı olduğunu ifade eden Özver, proje ile özlenen mahalle kültürünü hayata geçireceklerini belirtti. Özver, yaşam merkezinin yapı kalitesinin ise uluslararası standartlarda olacağını vurguladı. Ardından Mimar Cem Bender,Kartal Wings projesinin teknik detaylarını aktardı.

Amad Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Abdulrahman Al Duhaim, Umran Yapı ortaklığı ile önemli projeleri hayata geçireceklerini ifade ederek, güçlü bir finansal yapıya sahip olduklarını, ilişkide oldukları yatırımcıların desteğini alarak finansal güçlerini 5-6 katına kadar çıkararak 1 milyar TL’nin üstünde yatırımlara girebileceklerini kaydetti. Al Duhaim, Arap yatırımcıların Türkiye’ye inandığını ve güvendiğini belirterek, Amad Gayrimenkul olarak bu nedenle Türkiye’de olduklarını belirtti. Birkaç yıl önce 20 kişilik uzman araştırma kadrosuyla Avrupa genelinde gerçekleştirdikleri yatırım fizibilitesi çalışmasında yatırım yapılabilir 12 ülke belirlediklerini dile getiren Al Duhaim, Türkiye’nin bu listede ilk sırada yer aldığını veUmran Yapı ile birlikte geliştirdikleri Kartal Wings projesinin bu yatırım konseptine uygun olduğunun altını çizdi. Kartal Wings projesinin müşteri kitlesinin ev sahibi olmak isteyen kesimler ve Türk yatırımcılar olduğunu vurgulayan Al Duhaim, bu nedenle projeyi Türk aile yaşamının ihtiyaçlarına uygun olarak tasarladıklarını söyledi.

Amad Gayrimenkul Türkiye Genel Müdürü Oğuzhan Olaş, Amad Gayrimenkul’un Türkiye ile gönül bağı kuran Suudi Arabistanlı iki kardeşin Türkiye’ye karşı duydukları büyük sevgisi ve Türk İnsanına karşı hissettikleri hürmetin sonucunda oluştuğunu belirterek şunları kaydetti: “Alduhaim ailesi tarafından Suudi Arabistan’ın başkenti Riyad’ta kurulan firma, Ortadoğu’nun farklı ülkelerinde çok sayıda projeye imza atmış ve gayrimenkul sektöründe büyük deneyim sahibi olmuştur. Firma sahipleri Sayın Abdullah Alduhaim ve sayın Abdurrahman Alduhaim 2000’li yıllarda sık sık Türkiye’ye gelerek, gerek gayrimenkul sektöründe yaşanan gelişmeleri gerekse Türk ekonomisinin gidişatını çok yakından izlemiş ve Türk ekonomisindeki dinamizmi anlamaya çalışmışlardır. Körfez bölgesinden onlarca, yüzlerce yatırımcının ülkemize gelip çeşitli ticari faaliyetlerde bulundukları bir gerçektir. Bu yatırımcıların önemli bir kısmı başarılı da olmuşlardır. O yıllarda bugünkü Amad ailesi Körfez’den gelen çeşitli yatırımcılara danışmanlık yaparak Türkiye ile bu yatırımcılar arasında köprü vazifesi görmüşlerdir. Bu süreç biz Amad ailesi için oldukça verimli olmuştur. Çok değerli insanlarla, siyaset adamlarıyla, akademisyenlerle, spor camiası ile işadamları ve bürokratik çevrelerle yakın ilişkiler ve dostluklar kurduk. Sektörde adını duyurmuş birçok firma ile temas kurma imkanı bulduk. Bu firmaların yaptıkları projeleri, uygulama tekniklerini, hedef kitle seçimini, lokasyon tercihlerini sorguladık. Gün geçtikçe ilişkilerimizi güçlendirdik ve tecrübemizi daha ileri noktaya taşıdık. Amad ailesi olarak Türkiye ve Türk insanı ile alakalı bilgi ve birikimlerimizi ve bu ülkeye karşı duyduğumuz sevgiyi ticari bir yatırıma dönüştürmeye karar vererek 2013 yılında Amad Gayrimenkul Geliştirme firmasının Türkiye’de kurulumunu gerçekleştirdik.”
ÖNE ÇIKAN VİDEO

Oğuzhan Olaş, bu işbirliğinin meyvesi olarak Kartal’da çok özel bir projeyi gerçekleştireceklerini belirterek şunları söyledi: “Kartal Wings projesi gerek mimari tasarımı, gerek merkezi konumu, zengin sosyal donatıları, çok geniş tutulmuş yeşil alanı ve konforlu daireleriyle özel bir proje. Kartal Wings bizim titizlikle çalıştığımız ve önem verdiğimiz bir projemiz. Bundan sonra yapacağımız projelerde de aynı titizlik ve disiplinle ilerleyeceğiz ve bunun gibi özel projeleri Türk halkının beğenisine sunacağız.” Umran Yapı Genel Müdürü Vedat Aktan ise, Amad Gayrimenkul’un Türkiye’de gerçekleştireceği projeler için Umran Yapı’yı tercih etmesinden dolayı teşekkürlerini sunarak, Kartal Wings projesini hızla hayata geçirmeye başladıklarını belirtti.

Aile yaşamı için ideal bir proje

Kartal’ın merkezi bir konumunda 12 dönüm arazi üzerinde üç blok olarak tasarlanan Kartal Wings projesinde sadece 278 seçkin daire ve günlük alışveriş ihtiyacını kolaylaştıran 9 ticari ünite yer alıyor. 8.500 metrekaresi yeşil alan olarak tasarlanan ve zengin sosyal donatılara sahip olan Kartal Wings’te, aile yaşamına uygun olarak 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+2 loft daire seçenekleri bulunuyor. Dairelerin metrekaresi lansman fiyatlarıyla 5,000 TL’den satışa sunuluyor.

Adalar manzaralı, merkezi konumda

Kartal Wings, Kartal’ın yüksek bir mevkisinde bulunuyor. Kapanmaz Adalar manzarasına sahip olan projede sosyal donatılar her türlü ihtiyaca yönelik tasarlanıyor. Proje bünyesinde açık ve kapalı yüzme havuzu, kafeterya, iki sauna, iki Fin hamamı, spor salonu, basketbol ve tenis kortu, açık ve kapalı çocuk parkı, yürüyüş alanları, güvenlik kontrol ve kapalı otopark yer alıyor.

Kartal Wings lokasyon özelliği sayesinde şehir içinde kolay ulaşım imkanı da sağlıyor. Her türlü toplu taşıma aracına yakın bir konumda bulunan proje, karadan olduğu kadar denizden de kolay ulaşım imkanı sunuyor. Kartal Sahil Yolu sadece 3 dakika, E5 ve yakında hizmete girecek olan Kadıköy-Sabiha Gökçen metro hattı 6-7 dakika mesafede yer alıyor. Alternatif ulaşım imkanlarının çeşitliliği ile hayatı kolaylaştıran Kartal Wings, Pendik Marina’ya 6 km, Sahil Yolu’na 2 km, metro istasyonuna 2 km, hızlı trene 1,6 km, Sabiha Gökçen Havalimanı’na ise 17 km. mesafede bulunuyor.

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23