• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Altıoklar mezarcı çıktı

Yeniakit Publisher
2016-05-31 15:08:00 - 2016-05-31 15:45:20
Altıoklar mezarcı çıktı

Çağ açıp kapatan bir zafer olan İstanbul’un fethedilmesini küçümseyen, halk tarafından seçilmiş bir cumhurbaşkanına karşı seviyesiz bir üslup kullanan, imam hatiplilerle ilgili iftira ve ağız dolusu hakaretlerde bulunan yönetmen bozuntusu Mustafa Altıoklar’ın kirli geçmişi gün yüzüne çıkıyor.

MUHAMMED UZUN/ İSTANBUL - Çağ açıp kapatan bir zafer olan İstanbul’un fethedilmesini küçümseyen, halk tarafından seçilmiş bir cumhurbaşkanına karşı seviyesiz bir üslup kullanan, imam hatiplilerle ilgili iftira ve ağız dolusu hakaretlerde bulunan yönetmen bozuntusu Mustafa Altıoklar’ın kirli geçmişi gün yüzüne çıkıyor. Aylık olarak yayımlanan Deve Dergisi’nde her ay anılarını yazan Altıoklar’ın; derginin 2013 yılındaki Mayıs sayısına, okul döneminde yaptığı hırsızlığı yazdığı belirlendi.

HIRSIZLIK YAPTIĞINI YAZMIŞ

Altıoklar, Tıp Fakültesi’nden mezun olabilmek için nasıl hırsızlık yaptığını şu ifadelerle anlatıyor: “Tıp Fakültesi 2. sınıfta anatomi başımızın belasıydı. Telafiye hazırlanmaktaydık. Son bir hamleyle kadavranın kalbini fethettim. Ne var ki saat beşe bir vardı. Salim’le göz göze geldim ve tereddüt etmeden, kalbi beyaz doktor önlüğümün cebine soktum, zil çaldı. Salim’in cebine bir böbrek, Ercü’nünkine galiba dalak ve Nuri’nin cebine de beyni yerleştirerek, yaklaşık iki yüz elli beyaz önlüklü öğrencinin arasında kaynayıp, laboratuvardan çıktık. Ben, benim kızla eve girdim ve anneme çaktırmadan organ dolu poşeti buzdolabının buzluğuna yerleştirdim...”

“İKİ DANDİK TAKA”

İstanbul’un fethedilmesini  “İki dandik takayı Haliç’in uysal sularından geçirip, topu topu Avcılar kadar bir üvey kasabayı gasp etmek” ifadeleriyle küçümseyen Altıoklar, Osmanlı Devleti’nin yalvararak haçlılara teslim ettiği İstanbul’u Mustafa Kemal’in kurtardığını söyledi. Altıoklar’ın tweetlerinde şu ifadeler yer aldı; “İki dandik takayı Haliç’in uysal sularından geçirip, topu topu Avcılar kadar bir üvey kasabayı gasp etmeyi  fetih  diye kutlayan aptal; elbette bilmezsin; senin Ecdad-ı Osman’ın yalvararak haçlıya teslim ettiği İstanbul’u, Mustafa Kemal’in ölümüne kavgasıyla kurtardığını  ve elbette bilemezsin, sana hayatın estetiğini yaşamayı önerdiğini.”
ÖNE ÇIKAN VİDEO

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23