• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

’Altınlarla kaçtı’ denilen gelin konuştu!

Yeniakit Publisher
2015-01-30 14:56:00 - 2015-01-30 15:13:53
’Altınlarla kaçtı’ denilen gelin konuştu!

Adana’nın Kozan ilçesinde düğün sabahı düğünde toplanan altın ve paraları alıp kaçtığı iddia edilen gelin Ayşenur M. Çakır, kaçmadığını, eşinin kendisini otogara götürüp annesine yolladığını söyledi.

İddiaya göre, Adana'nın Kozan ilçesinde bir kamu kuruluşunda çaycılık yapan Fatih Çakır, Osmaniye’nin Kadirli ilçesinden Ayşenur M. Çakır ile tanışarak evlenmeye karar verdi. 24 Ocak'ta Kozan ilçesinde yapılan düğünle Ayşenur ile evlenen Fatih Çakır, düğün sabahı eşi Ayşenur M. Çakır'ın düğünde toplanan altın ve paraları alarak kaçtığını iddia etti. Damadı dolandırdığı iddia edilen gelin Ayşenur M. Çakır  konuştu.

Fatih Çakır’ın akli dengesinin yerinde olmadığını iddia eden Ayşenur M. Çakır, “Düğünümüz oldu, çok güzeldi. Oynadık eğlendik. Düğün gecesi evimize geçtik. Özel hastaydım. Özel hasta olduğum için birlikte olamadık. Fatih’te o gece boğazıma bıçak dayadı. Benle zorla birlikte olmaya çalıştı. Sabah olunca da beraber otogara geldik. Kadirli arabasına beraber bindik. Kendisi yarı yolda indi. Beni de ‘Ananın evine git’ diyerek eve gönderdi" dedi.

Düğünde 15 bin liralık takı ile paraları alıp kaçtığı iddialarını kabul etmeyen Ayşenur M. Çakır, "Kesinlikle öyle bir şey yok. Düğünde bana takılan iki ince bilezik, bir küpe, başka da bir şey yok. Toplanan para ise bin TL bile değildi. Düğün fotoğraflarımız var. Düğünde kamera kaydı var, kamera görüntüleri var. Orada da belli zaten. Bende kendisinden şikayetçi oldum. Düğün fotoğraflarımızda üzerimde gelinlik varken bana takılan takılar belli. Bir de Fatih’in akli dengesi yerinde değildi zaten” diye konuştu.  

Ayşenur M. Çakır'ın annesi Meral M. ise, “Kızım eve geldikten bir gün sonra damat Fatih Çakır’ın ailesi Kadirli’ye bize geldi. Kendilerine neden böyle olduğunu sorduğumda kızınızı istemiyoruz, kızınız dul çıktı dediler. Böyle bir şey asla yok. Bu adam kızıma bıçak dayamış. Kızım hiçbir yere kaçmadı. Biz damattan ve ailesinden şikayetçi olduk. Bir de bu Fatih’in babası engelli, kardeşi akli dengesi yerinde değil. Düğünde sahte çeyrek altın takmışlar. Kızıma takılan takı da, para da belli. Biz zaten şikayetçi olduk. Asıl sahtekar bunlar” şeklinde konuştu.  

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23