• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Alperen ocakları'ndan Şükür Namazı

Yeniakit Publisher
2016-07-31 05:46:00 -
Alperen ocakları'ndan Şükür Namazı

Alperen Ocaklarına mensup bir grup darbe girişiminin önlenmesi nedeniyle Sultanahmet Camiinde Şükür Namazı kıldı.

15 Temmuz şehitleri için mevlidi şerif okutulurken, Ayasofya'nın tekrar ibadete açılması için imza kampanyası başlatıldı.

Cami önünde toplanan yaklaşık elli kişilik grup adına Alperen Ocakları Başkanı Kürşat Mican bir basın açıklaması yaptı. 15Temmuz'da hayatını kaybeden şehitleri anmak için toplandıkların belirten Mican, "Malumunuz ülkemiz 15 Temmuz'da çok acı bir olayla karşı karşıya kaldı. Ülkemizi canı pahasına müdafaa etmek için tankların altına yatan, namlulara göğüs geren aziz kahraman şehitlerimizi bugün burada yad ettik. Mevlidi Şerif okuttuk. Aynı zamanda bu darbe girişimini, Milletimizle, devletimizle tek vücut olduk. Alperen Ocakları olarak burada şükür namazı eda ettik. Rabbim bu yaşanılan olayı bizlere bir daha göstermesin. Burada bulunmamız şükür namazı ve mevlidi şerifti" dedi.

Ayasofya'nın da bu vesile ile ibadete açılması gerektiğini savunan Mican, "Karşımızda bulunan Ayasofya Camii'mizin de acısı yüreklerimizde hala devam etmektedir. Ayasofya'yı ibadete açarak darbecileri bir darbede sen vur sloganıyla Ayasofya'nın tekrar ibadete açılarak milli iradenin 15 Temmuz zaferini taçlandırmak için burada bulunmaktayız. Cenabı Allah birlik ve beraberliğimizi daim etsin. En kısa zamanda Ayasofya'da namaz kılabilmeyi bize nasip eylesin" diye konuştu. Demokrasi nöbeti tutmaya devam edeceklerini belirten Mican şöyle konuştu, "Meydanlardayız, başkomutanımız Recep Tayyip Erdoğan meydanları terk edin diyene kadar, meydanlarda kutsal nöbetimizi tutmaya devam edeceğiz. Bizlere siz Recep Tayyip Erdoğan şu anda bizim devlet reisimiz, Cumhurbaşkanımız. Evet, biz devletçiyiz, milletçiyiz. Devletimizin başına sonuna kadar, canımız pahasına olsa da sahip çıkacağız"

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23