• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Almanya'nın Türkiye'ye düşmanlık sebepleri

Yeniakit Publisher
2017-03-08 08:20:00 - 2017-03-08 08:31:05
Almanya'nın Türkiye'ye düşmanlık sebepleri

Her türlü terör örgütünü bünyesinde barındıran Almanya'nın Türkiye'ye 'düşmanlık' politikasının ve düşmanlığının sebepleri nelerdir?

Terör örgütlerinin üssü haline gelen Almanya, Türkiye'ye artık açık açık saldırmaya başladı. Referandum öncesi Almanya'da yapılması planlanan mitinglerin yasaklanmasıyla gerginlik iyice tırmandı. Peki Almanya'nın bu saldırgan tutumun sebepleri neler?

ALMANYA TÜRKİYE'YE NEDEN DÜŞMAN?

FETÖ, PKK ve DHKP-C gibi terör örgütlerini kendi himayesinde barındıran Almanya, Türkiye'ye ise antidemokratik uygulamalarla saldırıyor. Teröristlerin Türkiye aleyhindeki kampanyalara polis koruması vererek yaptırtan Almanya, 'evet' kampanyası yapmak isteyen Türk siyasetçilere ise engel oluyor..


ÖNE ÇIKAN VİDEO

ALMANYA PKK VE FETÖ LOBİSİNİN ETKİSİ ALTINDA

Son yıllarda Almanya'da Neo-Nazilerin işlediği suçlar giderek artıyor. Üstelik bu gruplara Alman istihbaratının destek verdiği belirtiliyor. Bunun yanı sıra FETÖ ve PKK terör örgütlerinin lobileri de Almanya'da Türkiye aleyhinde propaganda yapıyor. FETÖ ve PKK ilişkili oldukları medya organlarıyla ve kurdukları derneklerle Alman siyasetçileri Türkiye aleyhinde kışkırtıyor..

ASIL SEBEP 3. HAVALİMANI VE EKONOMİK BÜYÜME

Terör örgütlerini Türkiye'ye karşı kullanmak için elinde bulunduran Almanya'yı asıl kudurtan ise Türkiye'nin ekonomisiyle dünyada söz sahibi haline gelmesi. Almanya ise Türkiye'nin kendilerine bağımlı olmasını istiyor. Dev projelerle gücüne güç katan Türkiye, Almanya'nın açık hedefi haline geldi. 2018'de ilk etabı hizmete girecek olan üçüncü havalimanı Frankfurt Havalimanı'nı devre dışı bırakacak. Bunun yanı sıra İstanbul'un finans merkezi haline gelmesiyle Körfez sermayesi Almanya yerine Türkiye'yi tercih etmeye başladı..

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23