• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Ali Çamdalı: Fatih Terim, Aykut Kocaman'ı çekemiyor

Yeniakit Publisher
2017-05-26 02:05:00 -
Ali Çamdalı: Fatih Terim, Aykut Kocaman'ı çekemiyor

Atiker Konyaspor’un deneyimli oyuncuları Ali Çamdalı, Ali Turan, Selim Ay ve Ömer Ali Şahiner KTO Karatay Üniversitesi’nde söyleşiye katıldı. Takım kaptanı Ali Çamdalı'nın Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim'le ilgili söyledikleri ise bir hayli dikkat çekti.

Konyasporlu oyuncular Ali ÇamdalıAli TuranÖmer Ali Şahiner ve Selim Ay KTO Karatay Üniversitesi’nde düzenlenen söyleşiye katıldılar. Oyuncular salona giriş esnasında çok coşkulu bir şekilde karşılandılar. Söyleşi öncesinde taraftarların da oyunculara bir sürprizi vardı. Karatay Üniversitesi’nde öğrenim gören Nalçacılılar grubu üyeleri aniden tezahüratlarla salona giriş yaptı. Oyuncular şaşkınlıklarını saklayamazken, şaşkınlığın ardından taraftarın tezahüratlarına eşlik ettiler. Ardından oyuncular ve taraftarlar birlikte Konyaspor geliyor bak şarkısını söyledi.

TERİM EGOSUNU YENMELİ

Özellikle geçtiğimiz sezon Atiker Konyaspor’da takım halinde yakalanan başarının yanı sıra bireysel başarılar hatırlatarak Milli takıma neden Konyasporlu oyuncuların alınmadığı soruldu. Soruya cevabı kaptan Ali Çamdalı verdi; “Fatih Terim’in Aykut Kocaman’a karşı bir çekememezliği var. Fatih Terim’in kendi egosunu yenmesi lazım. Yoksa hak eden arkadaşlarımız var.”

"ŞAMPİYON OLACAĞIZ"

Futbolculara “son üç sezondur yakalanan bir başarı var, özellikle Aykut Kocaman sonrası bir başarı yakalandı. Bu başarılara lig şampiyonluğu eklenecek mi?” sorusu soruldu. Soruya cevabı Selim Ay verdi; “Bu başarıyı sadece üç yılla kısıtlamamak lazım. Transfer yasağı sonrası izlenen kulüp politikası ve yönetimin Aykut Kocaman gibi bir değeri takımın başına getirmesi ile bunlar yapıldı. Hocamız normalde çok fazla transfer isteyip başarılı olabilirdi ancak o elindekini değerlendirerek kulüp menfaatini ön planda tuttu. Taraftarımızın da desteği ile başarılar yakaladık. Bu bir süreç, önümüzdeki yıl olacak diyemeyiz ancak önümüzdeki yıllarda şampiyonluk geleceğine hepimiz inanıyoruz”

Kaynak:AnadoludaBugünSpor

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23