• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Alçak siyonist insanlıktan çıktı

Yeniakit Publisher
2014-07-23 22:21:00 -
Alçak siyonist insanlıktan çıktı

Terör devleti İsrail Gazze'ye düzenlediği alçak alçak saldırılarla 650'den fazla kişiyi şehid ederken İsrailli haham Dov Lior kan donduran açıklamalar yaptı. Haham Lior, İsrail ordusuna, "Filistinlilerin tamamı öldürülmeli, Gazze yeryüzünden silinmeli" çağrısı yaparak "daha çok katliam" mesajı verdi.

Batı Şeria'da 'Kiryat Arba' isimli Yahudi yerleşkesinde yaşayan İsrailli Haham Dov Lior, yaptığı ırkçı açıklamalarla tepki çekiyor.

TEVRAT BİZE BUNU EMREDİYOR

Lior, İsrail ordusuna verdiği mesajında 'Keşke tüm Filistinlileri öldürseler. Gazze'yi tamamıyla yok etseler.' İfadelerini kullandı. Acımasız İsrail ordusunun yaptığı katliamlara ve akıttığı kana doymayan Lior, Tevrat'taki 'savaş' kavramına dikkat çekerek, 'Tevrat bize, savaşlarda nasıl muamele edeceğimizi öğretiyor' diyerek yaptığı ırkçı açıklamaları tevrata isnad etti.

"HER BİR GAZZELİ DÜŞMANIMIZ"

Lior, İsrail haber portallarına verdiği röportajda, Kassam Tugayları'nın Gazze halkı içinden çıktığını hatırlatarak, 'Bu askerler Gazze halkının içinden çıkmışsa bütün Gazze bizim için düşmandır. Her birisini öldürmeliyiz, Kassam ile savaş halinde olduğumuz için Gazze halkının elektriğini kesmek, onlara her türlü zulüm ve baskı uygulamak mübahtır, onlar bunu hakediyor' şeklinde konuştu.
ÖNE ÇIKAN VİDEO

"BU HALK YOK EDİLMEZSE KASSAM BİZE ÇEKTİRECEK"

Lior, insanlık dışı sözlerine devam ederek, 'İsrail Savunma Bakanı, orduya emretmeli. Gazze'nin yerle bir edilmesi şart. Çünkü eğer bu halk yok edilmezse ordumuzun Kassam konusundaki şikayetleri bitmeyecek.' dedi.

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23