• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Alaçam’da asayiş toplantısı

Yeniakit Publisher
2017-11-16 12:14:07 -
Alaçam’da asayiş toplantısı

Samsun’un Alaçam ilçesinde Kaymakam Oğuz Alp Çağlar başkanlığında daire amirleri sivil toplum kuruluşları ve muhtarlarla asayiş toplantısı yapıldı.

Alaçam Esnaf Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi toplantı salonunda gerçekleştirilen toplantıya Belediye Başkanı Hadi Uyar, Emniyet Amiri Kenan Bıyık, İlçe Jandarma Komutanı Murat Şenyurt, daire amirleri, sivil toplum kuruluşları başkanları ve muhtarlar katıldığı toplantıda öncelikli olarak “Eğitimde Güvenlik” konuları ele alındı.

Eğitimde özellikle okul giriş, çıkışları ile okulların fiziki yapılarının güvenli hale getirilmesi, okul çevrelerindeki kişi ve işletmelere dikkat edilip denetlenmesi hususunda çalışmaların aksatılmadan devam ettiğini ifade eden Kaymakam Çağlar, "Devletimiz, milletimiz için vardır, bizler de sizler için buradayız. Devletin gücü içerisinde birçok hususta hizmet üretmeye çalışıyoruz. Kurum amirlerimizin kapıları şikayet ve talepleri kabul etmek ve çözüm üretmek için her zaman ve herkese açıktır" dedi.

İlçedeki çalışmalar hakkında bilgi veren Belediye Başkanı Hadi Uyar ise, “İlçe genelinde yapılan ve yapılmasını planladığımız hizmetlerin, projelerinin hızlı bir şekilde çözüme ve halkımızın hizmetine sunmak için gece gündüz demeden çalışıyoruz" diye konuştu.

Bütün mahallelerin giriş ve çıkışlarına güvenlik amaçlı kamera sistemi kurulmasının önemine değinen İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Murat Şenyurt, Habilli Mahallesi hudutları içerisinde bulunan avlak bölgesi sazlık ve çevresinde bulunan karavanların kaldırılması hususunda bilgiler verdi.

Emniyet Amiri Kenan Bıyık da okulların başlaması ile birlikte okul önlerinde gereksiz bekleyen kişilerin emniyete bildirilmesi hususunda okul idarecilerini bilgilendirdi. Bıyık, ilçe sınırları içerisinde ve dışarısında vatandaşların çok dikkatli olması gerektiğini ve telefon dolandırıcılığı konusunda gelen telefonu derhal kapatarak 155 hattına aramaları yolunda uyarılarda bulundu.
ÖNE ÇIKAN VİDEO

Konuşmaların ardından muhtarlar mahallelerini ilgilendiren konularda daire amirlerine sorular sorarak izlemeleri gereken kanuni yollar hakkında bilgiler aldılar.

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23