• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Akkonak’ta iftar bereketi

Yeniakit Publisher
2017-06-01 13:24:46 -
Akkonak’ta iftar bereketi

Denizli Büyükşehir Belediyesi, Akkonak Mahallesinde iftar sofrası kurdu.

Denizli Büyükşehir Belediyesinin geleneksel hale getirdiği iftar sofrası bu kez Akkonak Mahallesi’nde kuruldu. Akkonak Mahalle Muhtarlığı önünde düzenlenen iftara, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, eşi Berrin Zolan, Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu ve çok sayıda vatandaş katıldı. Mahalle sakinlerinin ramazan ayını tebrik eden Başkan Zolan ve beraberindekiler hep birlikte dua edip oruçlarını açtı. Başkan Zolan, “Bu akşam Akkonak Mahallemizde yine aynı sofradayız, siz değerli vatandaşlarımızla birlikte olmaktan dolayı çok mutluyuz" dedi. Akkonak’ın geçmişte alt yapı ile ilgili istekleri olduğunu, kendilerinin de bunu yapacaklarına dair söz verdiklerini hatırlatan Başkan Zolan, "Bu sözü yerine getirdik. İçme suyu ve kanalizasyon hatlarını baştan aşağı yeniledik ve yağmur suyu hattı döşedik. Artık alt yapı tamamlandı. Akkonak Mahallesi yüz yıl boyunca alt yapı sıkıntısı yaşamayacak" dedi.

Alt yapının zor bir iş olduğunu belirten ve desteklerinden dolayı Akkonaklılara teşekkür eden Başkan Zolan, "Bu gerçekten yapılması gereken bir işti. Biz kökten bu sorunları halledelim ve temel sağlam olsun dedik. Kendi ikbalimizi bir kenara bırakarak Denizli’nin ve Akkonak Mahallesinin geleceğini birlikte inşa ettik. Altyapıyı bitirdik sıra geldi üstyapıya. Merkezefendi Belediyesi ve Denizli Büyükşehir Belediyesi olarak ortak çıktığımız bu yolda, Akkonak ve Karaman Mahallesinin üst yapısı eskiden eser kalmayacak şekilde yenilecek. Eskiden ne kaldırım taşı kalacak ne asfalt kırıntısı kalacak. Baştan aşağı hepsini küreyeceğiz ve sıfırdan kaldırım, asfalt ve kilit taşlarını inşa edeceğiz. İhalelerimizi birlikte yaptık. İnşallah bir ay içinde kazmayı vuruyoruz ve güzel bir eseri ortaya koyacağız. Hepiniz hakkınızı helal edin."

"50 yıllık altyapı yenilendi"

Merkezefendi Belediye Başkanı Subaşıoğlu ise, vatandaşlarla aynı sofrada buluşmalarına vesile olan Başkan Osman Zolan’a teşekkür etti. Subaşıoğlu, "Başkanımız Osman Zolan’ın ve Büyükşehir DESKİ Genel Müdürlüğümüzün büyük gayretleri ile Akkonak ve Karaman’daki altyapı çalışmalarımız tamamlandı. Biz sizlere sabrınızdan dolayı çok teşekkür ediyoruz. 50 yıllık altyapı yenilendi, bu kolay bir iş değil. Altyapının tamamlanmasının ardından önümüzdeki bir ay içinde de Akkonak ve Karaman’da, Merkezefendi ve Denizli Büyükşehir Belediyesi ortaklığında üst yapı çalışmalarına başlıyoruz. Sizlerin şikayetlerini Denizli Büyükşehir Belediyesi önderliğinde Merkezefendi Belediyesi ortaklığında sona erdireceğiz. Ben Akkonak ve Karaman’da yapımı tamamlanan bu yüz yıllık altyapının hayırlı olmasını diliyorum" dedi.
ÖNE ÇIKAN VİDEO

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23