• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Akit'in haberi Danimarka basınına bomba gibi düştü! Dünya Türkleri konuşuyor

Yeniakit Publisher
2017-09-29 20:42:00 - 2017-09-29 20:54:24
Akit'in haberi Danimarka basınına bomba gibi düştü! Dünya Türkleri konuşuyor

Danimarkalı Bakanın Peygamberimiz'e hakareti övmesiyle Türk hackerler harekete geçti. Danimarka ve Dünya siber operasyonu Yeni Akit'ten öğrendi.

NURULLAH ALPAY / YENİAKİT.COM.TR - Danimarka Göç ve Uyum Bakanı İnger Stöjberg, Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed'e (S.A.V.) yönelik hakaret içeren karikatürleri övmesiyle başlayan tepki çığ gibi büyüyor. Sözde bakana Türk hackerlar da büyük tepki göstererek siber operasyonlarda bulundu. 

DÜNYA YENİ AKİT'TEN ÖĞRENDİ

Türk hacker grubu Aslan Neferler Tim siber operasyonlarını gündeme alan Yeni Akit, haberleriyle Danimarka ve dünya basınına bomba gibi düştü. İslam düşmanı Danimarkalı bakanın sözleri üzerine harekete geçen Türk hacker grubu Aslan Neferler Tim, Danimarka basınını salladı. Türk hacker timinin yaptığı siber operasyonların kimden geldiğini anlamayan Danimarka basını, siber operasyonun geldiği yeri Yeni Akit'ten öğrendi.

TÜRK HACKERLAR SAVAŞ AÇTI

İslam düşmanı Danimarkalı Bakanın alçak sözlerine tepki veren Aslan Neferler Tim, Danimarka'nın tüm resmi kurumlarına ve bakanlık sitelerine savaş açtı.

Öncelikle alçak bakanın başında olduğu Göç ve Uyum Bakanlığının resmi sitesini erişime kapattırken son olarak da Danimarka'nın resmi Başbakanlık sitesini erişime kapattı.

Danimarka Merkez Bankası'nı da hedef alan Türk hackerlar, bankanın verilerine zarar verdiği öğrenildi. 

Danimarkalı yetkililer saldırıya karşı güvenlik önlemleri almaya çalıştığı açıklamalarında bulundu. 

PEYGAMBERİMİZ'E YAPILAN HAKARETLER DURANA KADAR DEVAM EDECEK

Aslan Nefer Tim Danimarka kanalı TV2'ye konuşarak, İslam düşmanı bakanın hakaretlerine karşı özür dilemesi gerektiği, Danimarka Hükümeti'nin bakana gerekli cezaların vermesini, Peygamberimiz'e karşı alçak ve saygısız saldırıların Danimarka'da yasaklanmasını istedi. Aksi takdirde Türk hackerlar Peygamber Efendimiz'e yapılan alçak hakaretlere karşı siber operasyonların devam edeceğini duyurdu.

İşte Danimarka basınında yer alan haberler:

 

Kaynak: Yeniakit.com.tr

 

 

 

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23