• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Akit’e destek ziyareti sürüyor

Yeniakit Publisher
2015-01-24 08:14:00 - 2015-01-23 23:08:19
Akit’e destek ziyareti sürüyor

ÖNSİAD Sanayici ve İşadamları Derneği ve 18 platform, geçtiğimiz günlerde gazetemize ve muhabirlerimize karşı yapılan saldırılar nedeniyle İcra Kurulu Başkanımız Mustafa Karahasanoğlu’na ‘geçmiş olsun’ ziyaretinde bulundu.

HABER MERKEZİ / İSTANBUL - Yeni Akit’in binasına ve muhabirlerine yönelik çirkin saldırılar nedeniyle, ÖNSİAD Sanayici ve İşadamları Derneği Genel Başkanı ve üyeleri, Yeni Akit İcra Kurulu Başkanı Mustafa Karahasanoğlu’na ‘geçmiş olsun’ ziyaretinde bulundu. Ziyaret heyetinde; ÖNSİAD Genel Başkanı Rasim Erdoğmuş, Genel Başkan Yardımcıları Hasan Gökçeoğlu, M. Reşat Yasan, Genel Sekreter Latif Sakız, Yönetim Kurulu üyeleri İbrahim Keleş ve Bulut Taşlıpınar yer aldı. Planlı ve karanlık odakların akit’e yönelik saldırılarını kınayan ÖNSİAD heyeti, dernek olarak Yeni Akit’in cesur yayıncılık anlayışına her zaman destek verdiklerini ve bundan sonra da destek vermeye devam edeceklerini söylediler.

YENİ AKİT’İ SUSTURAMAYACAKLAR

Özellikle son dönemde, paralel çetenin kullandığı bazı siyasi ve ekonomik taşeronlarla Yeni Akit’i hedef aldığını dile getiren ÖNSİAD Genel Başkanı Rasim Erdoğmuş, “28 Şubat Post-Modern darbe döneminde bile gerçekleri haykırmaktan vazgeçmeyen Yeni Akit bu saldırılara pabuç bırakmaz. Yeni Akit’i susturmak isteyenler bilsinler ki; milletimiz kendi değerlerini savunan, inançlı ve cesur kadroları asla yalnız bırakmaz. Şahsınızda tüm çalışanlarınıza ve okurlarınıza ‘geçmiş olsun’ dileklerimizi iletiyorum” diye konuştu.

AKİT, İNANDIKLARINI YAZMAYA DEVAM EDECEK

ÖNSİAD heyetini makamında kabul eden Yeni Akit İcra Kurulu Başkanı Mustafa Karahasanoğlu da ziyarete gelen heyete teşekkür etti. ÖNSİAD heyetiyle bir süre sohbet eden Karahasanoğlu, “Gazetemize ve çalışanlarımıza yapılan alçakça saldırılar bizi susturamaz. Yıllardır doğru bildiklerimizi ve inandıklarımızı okurlarımızla paylaşıyoruz ve bundan sonra da inandıklarımızı yazmaya devam edeceğiz. Milletimizin ve çok kıymetli sivil toplum kuruluşlarımızın yanımızda olduğunu bilmek bize güç veriyor. Ziyaretiniz için ziyadesiyle teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

18 STK'DAN GEÇMİŞ OLSUN ZİYARETİ

Öte yandan; 18 STK Temsilcisinin bir araya gelmesiyle oluşan Güngören Platformu da İcra Kurulu Başkanı Mustafa Karahasanoğlu’na geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23