• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Akit TV'de yayınlanan "Asker Duası" izlenme rekoru kırıyor

Yeniakit Publisher
2015-07-30 00:56:00 - 2015-07-30 13:27:14

Söylediği ezgilerle özellikle İmam-Hatiplilerin gönlünde yıllardır taht kuran sanatçı Eşref Ziya Terzi'nin, Erdoğan'ı ve Mehmetçiğimizi anlattığı "Asker Duası" isimli eseri gündeme paralel olarak Akit TV'de yayınlanmaya başladı ve izlenme rekorları kırdı.

28 Şubat sürecine damga vuran ezgi ve marşları ile tanınan ünlü sanatçı Eşref Ziya Terzi, Türkiye'nin milli savunma gücü ile Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın duruşunu anlatan bir klip hazırladı. Geçtiğimiz yıl hazırlanan bu klip, gündemle paralel olarak Akit TV'de yayınlanmaya başlamasıyla yeniden büyük beğeni topladı.

MİNARELER SÜNGÜ, KUBBELER MİĞFER

Ünlü sanatçı, Erdoğan'ın siyasi yasaklı olmasına neden olan Ziya Gökalp'in "Minareler süngü, kubbeler miğfer" şiirini besteledi. Marşın klibinde ise Türkiye ordusunun operasyon ve tatbikat görüntüleri ön plana çıkıyor. Klipte Sultan Abdulhamit de yer alıyor.

ERDOĞAN'IN DAVOS ÇIKIŞI DA YER ALIYOR

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Davos çıkışının da gösterildiği klipte, Başbakan Ahmet Davutoğlu, Genelkurmay Başkan Necdet Özel, MİT Müsteşarı Hakan Fidan'ın da fotoğraflarına yer verilmiş. Marşın, "Sultana imdat eyle Yarabbi, ömrünü müzdad eyle Yarabbi" sözlerinin geçtiği yerlerde Erdoğan'ın, "Düşmanı berbat eyle" sözlerinin geçtiği yerde ise zalim Esad'ın görüntüleri geliyor.

Son günlerdeki başarılı operasyonlarıyla adından söz ettiren Mehmetçiğe de moral motivasyon desteği sağlayan ve milletin beğenisini kazanan klip, Akit TV'de yayınlanmasıyla birlikte sosyal medyada da paylaşım rekorları kırdı.

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23