• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Akit ailesi 22. geleneksel iftarında buluştu

Yeniakit Publisher
2014-07-20 08:20:00 - 2014-07-20 09:20:51

Gazetemiz, bu yıl 22’ncisini düzenlediği geleneksel iftar programında okurlarını, iş, medya ve sanat dünyasını bir araya getirdi. İftar programında konuşan gazetemiz İcra Kurulu Başkanı Mustafa Karahasanoğlu, “Akit gazetesi Elhamdülillah okuyucularının sahip çıkmasıyla mevcut tirajını büyük oranda muhafaza ediyor. Ben destekleri için okuyucularımıza teşekkür ediyorum, Allah hepsinden razı olsun” dedi.


Gazetemiz Yeni Akit, okurları ve dostlarıyla 22. geleneksel iftarında buluştu. Önceki akşam İstanbul Büyükşehir Belediyesi Florya Sosyal Tesisleri’nde verilen iftar yemeğinde gazetemiz Akit’in başta okurları olmak üzere iş, medya ve ilim dünyasından önemli isimler bir araya geldi.

Siyaset, iş dünyası, medya ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri ile kanaat önderlerinin büyük ilgi gösterdiği Akit iftarında dostlar birlikte oturdukları sofralarda hasret giderdi. Gazetemiz İcra Kurulu Başkanı Mustafa Karahasanoğlu, Gazetemiz İmtiyaz Sahibi Fatih Uğurlu, Genel Yayın Koordinatörü Hasan Karakaya, Yazı İşleri Müdürü Ali İhsan Karahasanoğlu ve Haber Müdürü Kenan Kıran, konukları karşıladı. Gazetemiz Yayın Kurulu üyeleri Kadir Demirel, Hasan Hüseyin Maden, yazarlarımız Ahmet Gülümseyen ve Ali Erkan Kavaklı’nın yanısıra çok sayıda çalışanımız da iftara katıldı.

TÜM OKUYUCULARIMIZDAN ALLAH RAZI OLSUN

Duaların ve iftarın ardından misafirlere selamlama konuşması yapan gazetemiz İcra Kurulu Başkanı Mustafa Karahasanoğlu, misafirlere davete katılımları sebebiyle teşekkür ederek Ramazan’ın rahmet iklimine vurgu yaptı. Her yıl gelenekselleşen iftar programlarını, okuyucuya gazete hakkında bilgi sunmak için bir fırsat olarak değerlendirdiklerini belirten Karahasanoğlu, internetin yaygınlaşmasıyla gazetelerin tiraj kaybetmeye başladığını ifade ederek, “Ancak Akit gazetesi Elhamdülillah okuyucularının sahip çıkmasıyla mevcut tirajını büyük oranda muhafaza ediyor. Ben bu destekleri için okuyucularımıza teşekkür ediyorum, Allah hepsinden razı olsun” dedi.

Karahasanoğlu, gazeteciliğe 40 metrekarelik bir binada, bugün ise yaklaşık üç bin metrekarelik bir alanda hizmet vermeye başladıklarını belirterek, “Bunun için Cenab-ı Hakk’a ne kadar şükretsek azdır. Allah hepinizden razı olsun” diye konuştu.
ÖNE ÇIKAN VİDEO

Program, Nusret Rençber Hoca’nın yaptığı dua ile son buldu.

GAZETEMİZ İFTARINDA ÇEKİLEN TÜM FOTOĞRAFLARA ULAŞMAK İÇİN TIKLAYINIZ

KARAKAYA: HEP BiRLiKTE BAŞARDIK

Problemlerin hep birlikte aşıldığını ifade eden Hasan Karakaya, “Allah nasip ederse bundan sonra da topluca hedefe doğru ilerlemeye devam edeceğiz” diye konuştu.

Genel Yayın Koordinatörümüz Hasan Karakaya da, Akit’in bugünkü noktalara gelmek için büyük bedeller ödediğini belirterek, 312 general davasından başka iki panzer, keskin nişancılar ve beş yüz civarı polisle gazetenin terör örgütü gibi basıldığını da belirterek, “Birçok saldırıya maruz kaldık. Bunun da ötesinde Batı Çalışma Grubu yerine kurulan Cumhuriyet Çalışma Grubu’nun da Akit’i susturabilmek için legal ve illegal faaliyetleri vardı. Allah’a şükür bütün bunları atlattık ve bugünlere geldik. Bunun için Cenab-ı Hakk’a ne kadar şükretsek azdır” dedi.

iFTARA KATILAN KiŞiLER

Gazetemizin 22. geleneksel iftarına şu isimler katıldı:

Basın İlan Kurumu (BİK) Genel Müdürü Mehmet Atalay, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkan Danışmanı Prof. Dr. Erman Tuncer, İstanbul Büyükşehir Belediye Spor Kulübü Başkanı Ahmet Hamdi Çamlı, Kanal 7 Genel Yayın Yönetmeni Zahid Akman, Küçük ve Orta Büyüklükteki İşletmeler Derneği (KOBİDER) Genel Başkanı Nurettin Özgenç, İmam Hatip Okulları Mezunları ve Mensupları Derneği (ÖNDER) Onursal Başkanı İbrahim Solmaz, Uluslararası Hukukçular Birliği Genel Sekreteri Avukat Necati Ceylan, MNP ve MSP’nin kurucuları arasında yer alan Zeki Çamlı, İnanç Dış Ticaret Hizmetleri Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Nejdet Külünk, Emin Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Emin Üstün, İnsani Müdafa ve Kardeşlik Derneği (İMKANDER) Genel Başkanı Murat Özer, Özgür-Der Genel Başkan Yardımcısı ve gazetemiz yazarı Kenan Alpay, Gazeteci-Yazar Ekrem Kızıltaş, Gazeteci-Yazar Selim Çoraklı, Bahçelievler Eski Belediye Başkanı Muzaffer Doğan, Giresun Eski Milletvekili Turan Alçelik, Tokat Devlet Hastanesi Başhekim Yardımcısı Dr. Muzaffer Katar, Erne Medya’dan Halil Gölve ile Necmettin Çakmak ve Gazeteci-Yazar Halis Özdemir, emekli hakim Mustafa Kutluk, Kocaeli Darıca Tarım Müdürü İbrahim Irmak ve çok sayıda davetli katıldı.

GAZETEMİZ İFTARINDA ÇEKİLEN TÜM FOTOĞRAFLARA ULAŞMAK İÇİN TIKLAYINIZ

Yeni Akit

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23