• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Akdağ'dan NATO yorumu: 5 dakika sonra döndüler

Yeniakit Publisher
2017-11-18 15:06:00 -
Akdağ'dan NATO yorumu: 5 dakika sonra döndüler

Başbakan Yardımcısı Recep Akdağ, "Norveç'teki hadiseyi takip ettiniz değil mi? Bir ahlaksızlık yaptılar, beş dakika sonra döndüler, dönecekler." dedi.

Başbakan Yardımcısı Recep Akdağ, partisinin Pazaryolu Kaymakamlığı Çok Amaçlı Spor Salonu'nda düzenlenen, "6. Olağan İlçe Kongresi''nde konuşma yaptı. 

Konuşmasının bir kısmında Akdağ, NATO tatbikatında yaşanan skandalı hatırlattı.

Akdağ, Türkiye'nin güçlenmesinin, mazlumlara kol kanat germesinin, birilerinin hoşuna gitmediğini ifade etti.

Myanmar'da ve Suriye'de yaşanan olaylara işaret eden Akdağ, tüm bu zulümlere Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 'DUR' dediğini anlattı.

Bu kadar sıkıntıya, oynanan oyunlara, dönen dolaplara rağmen dimdik ayakta olduklarını vurgulayan Akdağ, şunları kaydetti:
ÖNE ÇIKAN VİDEO

"Norveç'teki hadiseyi takip ettiniz değil mi? Bir ahlaksızlık yaptılar, beş dakika sonra döndüler, dönecekler. Bu haysiyetli milletin karşısında hangi oyunları oynarsa oynasınlar, yüz geri edip dönecekler Allah'ın izniyle. Nasıl ki bizim dedelerimiz hayatları pahasına bu milletin haysiyetini ayakta tuttular, bayrağını yüksekte tuttular, buraların bağımsızlığını devam ettirdiler, biz de onların torunlarıyız, biz de bu kararlılıkla liderimizin arkasında durmaya devam edeceğiz. Bugüne kadar kuvvetimizi de milletimizden almışız. Başımızı bir tek Cenabıhak'ın huzurunda rükuda eğeriz, bir tek secdeye Allah'ın huzuruna vardığımızda başımızı yere koyarız, talimatı da milletimizden alırız."

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23