• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

AK Parti'li Süleyman Soylu MHP'yi uyardı

Yeniakit Publisher
2014-07-21 16:07:00 - 2014-07-21 16:12:39
AK Parti'li Süleyman Soylu MHP'yi uyardı

AK Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu'dan MHP'ye uyarı. Soylu, Devlet Bahçeli'nin partiyi yok oluşa doğru sürüklediğini ve 'çatı aday' tercihinin MHP'nin çatı tabanına zarar verdiğini söyledi.

Ak Parti Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu'açıklamalarda bulundu. Soylu "Çatı Aday" projesinin suni bir proje olduğunu, halkta bir karşılık bulamayacağını ve kamuoyu araştırmalarının da bu gerçeğe işaret ettiğini" söyledi.

Soylu, "Sayın Devlet Bahçeli, yaptığı tercihlerle, kurduğu ilişkilerle MHP'yi hak etmediği noktalara sürüklüyor" dedi.

MHP YOK OLUŞA SÜRÜKLENİYOR

Ak Parti'nin cumhurbaşkanı adayı Recep Tayyip Erdoğan'ın seçim çalışmaları kapsamında yurt çapında çalışmalar yürüten Süleyman Soylu, Genelgundem.com muhabirinin, "MHP'nin yerel seçimlerde CHP ile işbirliği yapması ve birçok yerde, Ak Parti adayının seçimleri kaybetmesi için CHP'li belediye başkan adaylarına destek vermesinin ardından şimdi de çatı aday Ekmeleddin İhsanoğlu konusundaki işbirliğini nasıl değerlendiriyorsunuz?" sorusuna "Devlet Bahçeli, yaptığı tercihlerle MHP'yi yok oluşa doğru sürüklüyor. Çatı aday tercihi MHP'nin çatısına zarar veriyor." dedi.

BENZER BİR SÜREÇ GEÇMİŞTE DE YAŞANMIŞTI
ÖNE ÇIKAN VİDEO

MHP'nin yerel seçimlerde bu kadar yalpalaması, muhafazakar, mütedeyyin insanları temsil eden bir partinin, milletin değerleriyle ters düşen CHP'ye bu kadar destek vermesini üzücü bulduğunu söyleyen Süleyman Soylu, "Devlet Bahçeli geçmişte de DSP ile bu tür ittifaklara girmişti ve oy oranları eriyerek Meclis dışında kalmıştı. Bugün de benzer bir süreç yaşanmaktadır." dedi.

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23