• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

AK Parti Sözcüsü Mahir Ünal: Kılıçdaroğlu gündemimizde olmayacak

Yeniakit Publisher
2017-12-04 19:09:00 - 2017-12-04 19:49:02
AK Parti Sözcüsü Mahir Ünal: Kılıçdaroğlu gündemimizde olmayacak

AK Parti Sözcüsü Mahir Ünal, "Bundan sonra CHP'nin ve Kılıçdaroğlu'nun paylaştığı hiçbir şey gündemimizde olmayacak." dedi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcı ve Parti Sözcüsü Mahir Ünal, MYK sonrası canlı yayında açıklamalarda bulundu. "Bundan sonra CHP’nin açıklayacağı belgelerin, hiçbir şekilde bizim siyasetimizde yer almayacak" diyen Ünal, CHP'ye "Uluslararası oyunun içerdeki kuklası" dedi.

Mahir Ünal'ın açıklamalarından satır başları;

Bugün BBP Genel Başkanı Mustafa Desteci, genel başkanımız ve cumhurbaşkanımızı ziyaret ettiler. 3 konu üzerinde duruldu.

Milli manevi meseleler üzerinde duruldu ve cumhurbaşkanımıza destek olduklarını ifade ettiler. Aynı şekilde uyum çalışmalarına ilişkin teklifleri sundular.

Kamuoyunda bazı meselenin tartışılması yönünde AK Parti kendi yönünü belirlemede bu tartışmalar oldukça faydalı mahiyette.
ÖNE ÇIKAN VİDEO

AK Partiden 4 BBP'den 5 genel başkan yardımcısı toplantıda bulundular. Sayın Desteci önerilerini, dosyalar halinde sundu. Bu önerileri genel sekreter düzeyinde değerlendirilecek.

Özellikle 15 Temmuz sonrası Türkiye'de milli yerli kendi değerlerine bağlı tam bağımsız Türkiye'yi tek tek görüşlerini açıklayarak kaçınılmaz olarak teknik bir sürece çevrilecektir. Ama bu ittifakın karşılıklı görüşlerin sunulduğu süreçlere dönüşecektir. Henüz görüşülen süreçlere dönüşmedi.

MHP İLE İTTİFAK

Bu görüşmeler gerçekleştiğinde sizi bilgilendiriyoruz. Herhangi bir görüşme talebi söz konusu değil.

Şimdi biz uyum yasaları çalışması konusunda siyasi partiler kanunu ve seçim yasası da gündemimizde. Şuanda daha çok daraltılmış 4'lü ya da 5'li sistem ya da dar bölge sistemi, seçim kanunu çalışılırken baraj konusu da bu tartışmaların içinde geliyor.

KILIÇDAROĞLU KARARI

Kılıçdaroğlu, katıldığı bir programda ifade kullandı. “Biz stratejimizi başarılı şekilde uyguladık, şimdi ikinci adımdayız” İkinci adımı hem grup başkan vekilleri açıkladı. Yine Salı günü bir takım belgeler açıklayacağız tarzında ifade kullandılar. Buradan şunu söylemek istiyorum, tekrar tekrar. Burada AK Parti iktidarı bir devlet yönetme sorumluluğunu üzerine almış ve devletin yönetimi iktidarın sorumlulukları Türkiye’nin öncelikleri, sınır güvenliğinden, hava savunma sisteminin kurulmasına, ekonomisinden taşeron yasasını bekleyen Türkiye’nin önemli öncelikleri varken, CHP evet bir stratejiyle siyasetin gündemini yalanlarla rehin almaktadır. Bunun hangi amaca hizmet ettiği açıktır.

Bundan sonra CHP’nin açıklayacağı belgelerin, hiçbir şekilde bizim siyasetimizde yer almayacağını ve bu son alayda olduğu gibi “Salı gününü bekleyin” dediler. Ve ortaya attıkları iddialarla ilgisi olmayan, iddiayı ispat eder nitelikte olmayan bazı belgeler paylaştılar. Biz de dedik ki belgelerin yeri mahkemelerdir.

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23