• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı: Vatandaş idam istiyor

Yeniakit Publisher
2018-02-24 09:10:00 - 2018-02-24 12:15:16
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı: Vatandaş idam istiyor

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Öznur Çalık “Çocuk istismarının önlenmesi amacıyla Başbakan Yardımcısı Recep Akdağ’ın koordinasyonunda yapılacak çalışmayla düzenleme yapılacak. Bu düzenlemede vatandaşlarımızın talebi idam” dedi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Öznur Çalık, çocuk istismarının önlenmesine yönelik yapılacak düzenlemelerin kamuoyu vicdanını rahatlatacağını söyledi. Çalık, Allah’ın emaneti konumunda bulunan çocuklara aileleri, toplum, ülke, devlet ve millet olarak gözleri gibi bakmakla mükellef olduklarını belirtti.

ALÇAKLIK VE CANİLİK

Son günlerle yaşanan ve daha öncesinde de gündeme gelen çocuklara yönelik cinsel istismarın boyutlarının herkesi rahatsız ettiğine dikkati çeken Çalık, “Yaşananları istismar demenin ötesinde, bir alçaklık ve canilik olarak nitelendirmek gerekir” dedi.

BİR SONRAKİ BAKANLAR KURULANA YETİŞECEK

Çalık, konunun hassasiyetine binaen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın çok hızlı bir şekilde karar alma ve yasaların yeniden düzenlenmesi için talimat verdiğini anımsatarak, “Başbakan Yardımcısı Recep Akdağ’ın koordinasyonunda yapılacak çalışmayla çok hızlı, bir sonraki Bakanlar Kuruluna yetişecek şekilde bir düzenleme yapılacak. Bu düzenlemede vatandaşlarımızın talebi idam. Bununla ilgili olarak aslında yüreklerimizde, anne olarak benim yüreğimde, bu yaşanılan vahşetin karşılığı idamın da ötesinde. Bir anne olarak yüreğimdeki duyduğu bu” ifadelerini kullandı.
ÖNE ÇIKAN VİDEO

KİMYASAL KASTRASYON

Bu konuda yapılması gereken yasal düzenlemeler üzerinde herkesin hassasiyetle durması gerektiğini vurgulayan Çalık, “Bu vesileyle başta kimyasal kastrasyon dediğimiz, hormonların kontrol altına alınması ve azaltılması olmak üzere, hepsiyle ilgili çalışma şu an masada. Bunlarla ilgili daha önce birçok düzenleme yapılmasına rağmen şu an gelinen noktada bu vahşeti yapanlara, toplumun vicdanında mahkum olan bu kişilere yönelik yapılması ve alınması gereken çok önemli tedbirler var” diye konuştu.

 

Yeni Akit Gazetesi

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23